Abdul Atan

Abdul Atan

96p

1,621 comments posted · 23 followers · following 16

304 weeks ago @ - RM2,500 La Nie Cukup L... · 0 replies · +2 points

kah kah kah..Umngok mmg bodoh dulu kini dah selamanya..Sorry la geng..sbb lame menghilang..g bertapa dlm gua..HAHAHA

330 weeks ago @ - Artis Tegur Ustaz ? Te... · 1 reply · +4 points

Sorry sbb lame menghilang..HAHAHA
ustat don mmg dah lame aku xberkenan sbb pertama adlah xberani nak ckp perkara yg benar..xberani Tegur pasal pemimpin yg buat salah..demi nak jaga periuk nasi sendiri je.

342 weeks ago @ - GORENG KANGKONG PAK ME... · 0 replies · +3 points

lembu betina nie ketua puteri umno malaysia..member aku tu exco puteri umno malaysia..hahaha

342 weeks ago @ - GORENG KANGKONG PAK ME... · 2 replies · +3 points

Pg jahanam ngan melayu..Yg penting Agama islam terjaga..dlm kubur malaikat xde tanye ape bangsamu..HAHAHAPS: sorry kenkawan..aku bz sgt 1-2 bulan nie..kah kah kah

346 weeks ago @ - Draft · 0 replies · +4 points

pok cik..anon dah cabut anis pon xheggin..KAH KAH KAH

346 weeks ago @ - Entri Pendek: Kau Ni M... · 0 replies · +3 points

ilek la pok cik..kami xdrop komen kat sini tp kami drop n berdebat kat FB..sume entry kat nie akan dishare kat FB..HAHAHA..pok cik ade FB?.keh keh keh

346 weeks ago @ - Ena Sokong Unta · 7 replies · +4 points

Umno ikut islam hanya dlm 3perkara je.:1) Nama mesti ade bin ngan binti2) Mesti sunat3) Bab kawin 4yg lain serupa non muslim je..HAHAHA

347 weeks ago @ - Benarkah Politik negar... · 1 reply · +4 points

Mamak yg kat atas tu terus ilang..Masih di kehendaki..keh keh keh..

347 weeks ago @ - Kemana arah perjuangan... · 0 replies · +3 points

fuhh..Madah atau syair nie bleh kasi bikin buku dan patut di edarkan kat PAU..Kah kah kah

347 weeks ago @ - Let The Party Begins. · 0 replies · +4 points

peringatan bagi yg pg demo GST nie elak menggunakan kete sbb nnt payah nak cari parking n sussah nak lari klu kene hambat dek FRu..klu bleh naik moto je..klu naik LRT pon bagus..ingat..Pakai baju itam sbg tanda protes terhadap kenaikan harga brg..klu mana2 macai umno nak join pon bleh..tp bas, nasi bungkus, baju dan wang saku tidak disediakan..KAH KAH KAH