Sadiz

Sadiz

65p

252 comments posted · 6 followers · following 1

9 years ago @ - Jihad dan Militan ! An... · 0 replies · +3 points

tu namanya jadikan org politik ni toh pe kong ( berhala)

9 years ago @ - Jihad dan Militan ! An... · 1 reply · +3 points

tumpang duduk atas..penyakit pakcik.. hahaha

depa takut kehilangan ketuan melayu..ilang kuasa..biarlah yang ambil tanah tu org melayu..janji aku senang..aman..boleh makan nasi..boleh hanta anak sekolah..Jihad ku di situ..tak payah fikir politik kuasa ni semua..menyusahkan otak aku fikir....biarlah cina tu run the show ( buat bisnes) tapi org melayu yang control dia..baru ada STYLE KETUANAN disitu....

kalo bagi kat PAS belum tentu dia bleh kawal DAP yang makin lantang menghina Islam.. dan En anwar yang talam dua muka..hilang KETUANAN MELAYU....

Jihad ke hapa ke...tak kesah..kita sekarang sedang berjihad di dalam bangsa melayu itu sendri dengan mempertahankan KEtuanan , Kesultanan,MArtabat Melayu..

amacam ???? ada mcm pernah dgr tak keluhan di atas ....JIHAD depa..

9 years ago @ - Kehaibatan Ini Patut D... · 1 reply · +3 points

SARTUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 years ago @ - Budak2 FB Sekolahkan A... · 0 replies · +4 points

salam....nape le sengal MP ni timbul lagi..kan aritu dah suh dok diam...nie ler dia..setiap kali cakap nampak je bodoh dia..

9 years ago @ - Yang Kemetot Yang Ter... · 2 replies · +2 points

nak nyakat aku le tu pokcik..

apa khabo pokcik..onamae wa? spiking japan skang...

mata dah sepek ke ?? tapi kodot tu tak bleh kaber...

jgn bertarung rupa dgn aku lah.....jauh kena tinggal nnti ..chewah...hahahaha

fokus sekarang mana itu MH370....apa dah jadi dgn menteri Nazri dgn FMFA yang dangkal jawapannya...

mana pakcik pi Jepun tu ? ada jumpa dgn keisha tak? kahakahakah

9 years ago @ - Yang Kemetot Yang Ter... · 4 replies · +3 points

ya isu panas...dah rupa criter kartun MH370 ni....dah tau musibah...kita tukar pemempin BN ni...jahanam negara kita dgn kita2 sekali kena..

10 years ago @ - Cukai Cikai III (Lembu... · 2 replies · +2 points

cukai cukai....org terangganu tu lagi teruk kena..sejak lahir lagi dah kena chukai...
'

10 years ago @ - Jaga-jaga Kerani & Opi... · 1 reply · +2 points

assalamualaikum...

anis jom kita lepak tajuk lain...

10 years ago @ - Persepsi atau Fitnah · 1 reply · +2 points

hari warga emas dah dekat...sambutan di pahang pada 22 Oktober ni

Selamat menyambut Hari Warga Emas Sticker!!

10 years ago @ - Ustaz Sebenar Atau Ust... · 0 replies · +1 points

betul lar ustaz nak ada juga dapat saguhati...tanggungjawab penganjur lar nak buat mcmana...

tapi kalo ustaz pun tak reti nak PR....payah juga..ilmu ada tapi praktis takda....kurang2 tinggalkan ler pesan supaya penganjur tak susah hati...(jaga qalbu) tu

bukan jaga hati aweks je..mcm sticker...ayat kencang...tapi puihhh!