haq_sbo

haq_sbo

80p

642 comments posted · 3 followers · following 0

9 years ago @ - Unsung Heroes of East ... · 0 replies · +1 points

K.krai kampung aku,banjir besar dan memusnahkan sebahagian besar rumah2 di lembangan sungai kelantan,namun alhamdulillah rumah aku selamat walau rumah masuk air takat peha

9 years ago @ - Tok Guru Berbahasa Urd... · 0 replies · +2 points

Terbaik dari ladang,sultan dan rakyat sama2 berdiri sama tinggi duduk sama rendah

9 years ago @ - Konspirasi Luar Jatuhk... · 0 replies · +1 points

Geng UG mabuk ketum,,,,,,nik abduh ni pon dah ikut sama

9 years ago @ - RM2,500 La Nie Cukup L... · 0 replies · +5 points

Gaji rm 2500, dok kampung pon sesak bro....barang sume mahal.....
kalo bujang ok le,tu dok kampung le,,,,,,kalo dok kl....
senak,,,,parking kete sehari dah berapa......tol.....
kalo kata nak naik pengangkutan awam.....pon mahal

9 years ago @ - Sebelum 17 ! Ini Yang ... · 0 replies · +3 points

Pasal hj hadi ni meme dah lama, dulu ug di tentang TGNA, kalo tak dah lama
Bulan tertusuk lalang,......tuan tanah aka kandis tolong repost,.....

9 years ago @ - Ramadhan Yang Berdarah.. · 0 replies · +3 points

Tiada yang lebih afdal dari "innalillah..........."
Satu contoh dan bukti untuk renungan ulamak dan umarak
Adakah tanggungjawab yang mereka pikul telah dilaksanakan ?

9 years ago @ - Seronok Ada Meluat Ada... · 0 replies · +4 points

Info terbaek bro....
Cuma tang perangai hasad tu dah,
dihidangkan oleh pemimpin umngok dari dulu

10 years ago @ - Yang Free Yang Bayar · 0 replies · +4 points

Menteri sume taraf lembu,panda dan cadbury
Rakyat dilembukan,,panda dok dalam air cond,
Dan yang paling teruk CADBURY,,,,,,,,,,,,
Sekejap haram dan sebentar pula jadi halal.....
Oh bolehland.........semuanya duit

10 years ago @ - Aku Tak Percaya · 1 reply · +3 points

Assalamualaikum....
PM malaysia hampeh...wat malu satu donia....
Orang luar ketawakan kita,buat drama thriler
Skrip tak lengkap...buat lawak satu dunia
Ada ke patut kapal yang dah tentu2 nsk ke chaina
Tiba2 tukar haluan buat dono je...baghal ke hapa
Menteri malaysia tahap lembu.....

10 years ago @ - LAST KOPEK - KAJANG DI... · 1 reply · +3 points

Assalamualaikum......
Umngok dah habis modal
Semua cara dah terbarai
Malu muka dah tak hirau
Asal niat jahat mereka tercapai.....