Aizat

Aizat

46p

92 comments posted · 75 followers · following 270

378 weeks ago @ s2u.my - Bahaya Sosej, Sebatang... · 0 replies · +1 points

Oh ye ke.. takut dah nak makan sosej. kanser usus tu..
My recent post Facebook Down: Tak Boleh Login Facebook

392 weeks ago @ s2u.my - Satria Neo Dan Superch... · 0 replies · +1 points

walaupun aku tak paham sangat tapi tahniah untuk proton.. hehe..
main need for speed dulu-dulu pon ade supercharger ngan turbo.. salah satu je pilih.
bmw supercharge kot.
My recent post Gula-Gula Kumpulan KPop Malaysia Ala WonderGirls

392 weeks ago @ s2u.my - Jadual Waktu Sistem Ba... · 0 replies · +1 points

nampak kesinambungan dari segi agamanya , cth 3am-5am bagus bangun untuk solat tahajud ke.. dan bagus utk paru-paru.. oh indahnya Islam

My recent post Gula-Gula Kumpulan KPop Malaysia Ala WonderGirls

392 weeks ago @ s2u.my - Kura-Kura Kepala Dua B... · 1 reply · +1 points

kepala dua otak ade dua tu yang pandai skit dari kura-kura lain.. ahhha
My recent post Gula-Gula Kumpulan KPop Malaysia Ala WonderGirls

393 weeks ago @ s2u.my - Semak Kemasukan Progra... · 0 replies · +1 points

bomba... dah lama aku jadik bisnes man.. haha..

My recent post Maizawati Selamat Lahirkan Baby Lelaki

393 weeks ago @ s2u.my - Video: Kayu Terbang Me... · 1 reply · +1 points

bahaya benor.. macam FOD plak.. FOD (foreign object d tak ingat).. kat airod ade FOD walk.. haha untuk cari bende2 pelik kat test ground..

My recent post Maizawati Selamat Lahirkan Baby Lelaki

393 weeks ago @ s2u.my - 14 Punca Lelaki Menjad... · 0 replies · +2 points

kesunyian pulak nanti kan kalau tak kahwin.. mengharapkan kebahagiaan dalam rumahtangga dan keluarga.. dijauhi perkara macam ni

My recent post Maizawati Selamat Lahirkan Baby Lelaki

393 weeks ago @ s2u.my - Semak Kemasukan Progra... · 0 replies · +1 points

kenapalah aku tak masuk matriks dulu... oh dunia...

My recent post Maizawati Selamat Lahirkan Baby Lelaki

393 weeks ago @ s2u.my - 14 Punca Lelaki Menjad... · 0 replies · +1 points

sedar dalam tak sedar.. lelaki banyak tanggungjawab terhadap isteri dan anak2.. sebagai ketua dalam keluarga..

My recent post Maizawati Selamat Lahirkan Baby Lelaki

393 weeks ago @ s2u.my - SONY Bakal Keluarkan 2... · 0 replies · +1 points

mudah nya sekarang.. semuanya dalam saiz yang kecik dan nipis.. tapi sony mesti target untuk memberikan pengalaman hiburan yang optimum..

My recent post Maizawati Selamat Lahirkan Baby Lelaki