unclehyree

unclehyree

62p

235 comments posted · 9 followers · following 37

469 weeks ago @ http://mlmsms2u.blogsp... - 7 Kebaikan Yang Pernah... · 0 replies · +2 points

betul tu ..uncle ada buku berkenaan presiden muammar ni..selain dari buku terbaru yang uncle baca iaitu pemimpin Iran Ahmadenijad (betulkan jika ada kesalahan ejaan), agenda barat mmg licik, menutup segala kebaikan yang dibawanya tapi memperbesarkan apa yang menjadi kelemahannya.

469 weeks ago @ http://mlmsms2u.blogsp... - SENARAI 10 CARTA DOSA ... · 1 reply · +1 points

satu info yg bagussss...moga sapa-sapa yg baca beroleh manfaat darientry yg hang coretkan seperti diatas nih.

469 weeks ago @ http://mlmsms2u.blogsp... - (Tazkirah) Petikan Mut... · 0 replies · +1 points

hebat dan mendalam tazkirah dari tuan guru kita ... uncle amat terkesan sekali.

469 weeks ago @ http://sajanakcerita.b... - Kereta Ferrari Disimpa... · 1 reply · +1 points

malam mesti pasang kelambu atau ubat nyamuk..tak kasi nyamuk gigit ferarri tu huhuuuu

472 weeks ago @ http://mlmsms2u.blogsp... - Samun : Tiga Pegawai S... · 0 replies · +1 points

udah ler SPRM tengah betul-betul nak "cuci tangan" terjadi pulak pegawai depa buat onar lagi !!! apa sudah jadi oiiii... rasanya pegawai SPRM ni macam-macam elaun depa dapat..tak cukup lagi ka?

473 weeks ago @ http://mlmsms2u.blogsp... - Wordless Wednesday #6 ... · 1 reply · +1 points

teringat jugak masa kecik-kecik naik beca masa tu uncle tinggal kat singapore..selalu naik dengan emak pergi pasar besar geylang.

474 weeks ago @ http://mlmsms2u.blogsp... - Messi Semakin Garang T... · 0 replies · +1 points

pergh banyak nyer gol ..puas beb !!

474 weeks ago @ http://mlmsms2u.blogsp... - Akta Keselamatan Dalam... · 1 reply · +1 points

semua negara kat dunia ada sistem tersendiri dalam menyekat anasir yg boleh menggugat keamanan. ISA uncle rasa tak perlu dimansuh kerana masih relevan...cuma yang tak syok..terlalu banyak campur tangan politik serta penggunaan ISA yang keterlaluan, itu yg buat orang rasa benci dan meluat.

Adakah pemansuhan ISA ni bersifat kekal atau sementara semata-mata nak jaga hari rakyat sebelum menjelangnya pulihanraya .. tungu dan lihat ... barangkali pak najib dah belajar dari pak lah .. betapa hebatnya kuasa rakyat.

474 weeks ago @ http://mlmsms2u.blogsp... - Kelantan vs Felda Unit... · 1 reply · +1 points

sekali sekala kena lah kalah..asyik menang jer hahaha lariiiii !!!!

474 weeks ago @ http://uncle-hyree.blo... - Muzik dengan blog tak ... · 0 replies · +1 points

terima kasih atas komen..rasanya belum pernah uncle dengar hyz komen kat uncle disini...amat berbesar hatiiiii uncle nih hihihihi ... mmg selau uncle akan mute sound..tapi tu lahhh bila mute terasa sunyi tambah pulak kalau berblogwalking time tengah malam ...hihihihi