eriknude

eriknude

27p

27 comments posted · 4 followers · following 7

14 years ago @ Erik Nude - Sirkus iPublish · 0 replies · +2 points

Som jeg sier ville dette stridd mot god forretningsskikk dersom jeg hadde startet sirkuset. Thomas har imidlertid startet den offentlige debatten og dette punktet er essensielt for å vise at han ikke har hatt interesse av å investere videre i iPublish.

Hadde Thomas holdt Webhuset utenfor og i stedet publisert sannheten (les utdrag fra min og Thomas´ epostkorrespondanse fra tidligere denne uken i kommentarfeltet på thomasmoen.com) ville ikke noe av dette vært i offentligheten.

Jeg kan imidlertid påpeke at betalingshistorikken gjelder overfor Webhuset og jeg kjenner ikke til hvordan Thomas´ betalingshistorikk er overfor andre. (Jeg skal legge inn en note om dette i innlegget.)

14 years ago @ Erik Nude - iPad: Galskap satt i s... · 0 replies · +1 points

Jeg kjøpte sikkert 3 ulike veskeløsninger. Med tanke på at jeg skal ha bare 1 iPad selv så må jeg si det er lett å la seg friste ;-)

14 years ago @ Erik Nude - iPad: Galskap satt i s... · 0 replies · +1 points

Jeg har hørt noen rapporterer om problemer, men ikke opplevd noe lignende selv.

14 years ago @ Erik Nude - iPad: Mine erfaringer ... · 0 replies · +2 points

Hehe, jeg har nok dessverre ikke det luksusproblemet. Men den forblir i husstanden så jeg får heller håpe jeg kan be på mine knær og låne hvis noe skjer ;-)

14 years ago @ Erik Nude - Drita apekatter · 0 replies · +1 points

Det var dumt, for den var vesentlig bedre enn orginalversjonen i hvertfall :) De var i hvertfall redigert så det virket som det var et helt annet type "party" for å si det sånn. Uten at noe var lagt til. De hadde bare kuttet setningene.

14 years ago @ Erik Nude - Drita apekatter · 0 replies · +1 points

It's for real, yeah :)

Nå er det noen som har laget en litt morsommere kuttet versjon så det virker som de snakker om noe heeeeelt annet:
http://www.youtube.com/watch?v=yEPwg7Qg8bs&fe...

14 years ago @ Erik Nude - More of this - less of... · 0 replies · +1 points

Hei Roald, det var hyggelig å høre om videoen og at det var jeg som brakte deg inn i dette :)

Jeg er i utgangspunktet enig med deg, men problemet er at slike svar også lager litt av dette kaoset som vi gjerne vil bli kvitt. Det er fint at den personen du sender @-meldingen til ser det, men som regel følger mange av de samme menneskene hverandre og da er det også veldig mange andre mennesker som får din takk rettet mot X rett inn i feeden sin.

14 years ago @ Erik Nude - 7 timer med Spotify pĂ... · 0 replies · +1 points

Hei Gaute,
Det var jeg faktisk ikke klar over. Det forklarer jo også endel av forbedringen. Takk for tipset!

14 years ago @ Erik Nude - Hvordan ser fremtiden ... · 0 replies · +1 points

Interessant med ungdomsfrafall og jeg tror du har et poeng med at kidsa blir litt tilbakeholdne når foreldrene kommer på Facebook. Overraskende nok virker det som det er mange ungdommer som er skeptisk til at Twitter er helt åpent så det kan nok godt tenkes at de i starten følte at Facebook var lunt og trygt (for foreldres nysgjerrige øyne). Men nå har de sneket seg inn og da må barna finne nye steder å snakke om lørdagens fest. For å ikke snakke om et sted å dele bildene ;)

Og når dette er et problem for Facebook kommer ungdommen definitivt ikke til Twitter.

14 years ago @ Erik Nude - More of this - less of... · 0 replies · +1 points

Jeg er enig med deg. Det blir mer positivt og mindre skremmende også.

Ellers når det gjelder Facebook har jeg ikke helt klart å bestemme meg og da har jeg vel egentlig akseptert den nye versjonen. De gjorde endringen for å etterligne mer hvordan Twitter fungerer. Det har ført til at "nyheter" og det som skjer går mye fortere enn det gjorde før siden "hjemmesiden" fyller seg opp mye raskere. Jeg likte det dårlig helt i starten, men ble ganske raskt tilvendt endringen...