arnteriksen

arnteriksen

12p

8 comments posted · 2 followers · following 6

12 years ago @ arnteriksen - 7 grunner til at en be... · 0 replies · +1 points

Absolutt. En frivillig organsisasjon har en gylden anledning til å fortelle gode historier om sitt arbeid. Gjennom en blogg som gir relevant og ekte innhold vil man skape enda sterkere engasjement, som vil bidra med spredning av budskap og innhold gjennom leserene til nye lesere (og forhåpentligvis generere nye medlemmer og støttespillere)

12 years ago @ arnteriksen - SofaPrat VGTV = ikke... · 0 replies · +1 points

Tusen takk Eigil. De ville at vi skulle snakke enda mer til grasrota om sosiale medier. De mente vi snakket over hodet på VG's lesere. I tillegg ville de ikke at vi skulle snakke i munnen på hverandre, le så mye som vi gjorde, og kutte ut all smalltalk i episoden. Korte saker som gjorde at vi kom ned på maks 5 min episoder.
Jeg hadde nok trodd ledelse og redaksjon hadde brukt litt mer tid på å sette seg inn i hva Sofaprat egentilg er - for da hadde vi sluppet å bruke tid og energi på noe som viste seg å ikke være forenelig med hverandre.
Vel vel - en erfaring rikere. Må se det positive - og selvsagt mange positive kommentarer, som bare bekrefter vår beslutning. nok en gang takk. ;)

12 years ago @ arnteriksen - SofaPrat VGTV = ikke... · 0 replies · +1 points

Takk for kommentaren, Martin. Jeg håper jo og tror at vi er kommet dit vi er fordi vi har gjort noe riktig. Selvsagt jobber vi med å utvilke konseptet til noe bedre, og er selvsagt ydmyke i forhold til at SofaPrat kan bli bedre, men det som VGTV kom med var mer en totalendring og VGfisering - noe vi ikke kunne stå inne for. Er veldig komfortabel med avgjørelsen - og selvsagt blir jeg enda mer trygg og sikker etter kommentarer som du har gitt. takk igjen, ;)

13 years ago @ arnteriksen - Er jeg en tjuv? · 0 replies · +1 points

Takk for kommentar
På ingen måte. Jeg mener jeg tydelig har sagt at det var en glipp fra min side ved å ikke henvise til kilden, samt informere om at dette var en oversettelse fra en engelsk artikkel. Lærdommen er at det finns ingen snarvei til å publisere innhold til sin egen blogg. Det kreves fokus og hard arbeid. Det var den største feilen jeg gjorde, og tro meg - jeg har lært av denne prosessen, og kommer til å bruke dette som case ovenfor mine kunder. Jeg har innrømt mine feil og legger meg totalt flat for den konstruktive kritikken som har kommet.

“Failure is success if we learn from it.” Quote; Malcolm S. Forbes

13 years ago @ arnteriksen - Sosiale Media – ... · 1 reply · +1 points

Hei Kåre. Nja, test alt? Er vel mer tilhenger av å gjøre et grundig forarbeid av hvem man ønsker å snakker til og hvor disse så befinner seg. Det er ikke sikkert at de kundene som vil stå for 80% av kjøp/omsetning i det hele tatt befinner seg på sosiale medier - eller at de ser på TV2 på ukedager mellom kl 13-17, selv om det var det man hadde råd til og ble anbefalt av selgeren å kjøpe. men enig i at man skal gjøre mer av det som funker. Man må bare gjøre en god jobb i forkant for å finne ut hva og hvor nettopp det er. :)

13 years ago @ arnteriksen - Sosiale Media – ... · 0 replies · +1 points

Enig. Det er alt for mange bedrifter i dag som kutter ned på sitt markedsføringsbudsjett og som tror at de ved egen hjelp kan løse utfordringene med å skape oppmerksomhet og bygge brand ved å engasjere seg på sosiale medier. Det tror jeg mange vil angre på, når de skjønner at de mister fotfestet på markedet. Sosiale medier og bruken av disse er viktige - i noen tilfeller alene men også i kombinasjon med tradisjonell markedsføring. Alle er opptatt av å få frem sitt budskap på riktig måte og til flest mulig av sin rette målgruppe, det er der jobben starter; Hvem skal man nå, deretter kommer; Hva skal man si, og til slutt; Hvor.
Takk for kommentar. :)

13 years ago @ arnteriksen - Ny høst - nye u... · 0 replies · +1 points

Takk for dét, :) gleder meg og ser virkelig frem til å jobbe sammen med dere på Sermo.

13 years ago @ Z3bb Blog - FollowFriday Tips and ... · 1 reply · +1 points

thank you for adding me to your list. I so appreciate it. Have a great day!