Incik RestNrilekS

Incik RestNrilekS

89p

1,162 comments posted · 17 followers · following 8

305 weeks ago @ RestNrilekS Live - Hobbit : The Desolatio... · 0 replies · +1 points

Alo bro, idak le, dah memang minat buku J.R.R Tolkien. Hehe.

Ajar lukeh? Alamak, den tak pandai le.
My recent post Selamat Tahun Baru 2014

306 weeks ago @ Wishing on a Falling Star - WestCord Art Hotel 3, ... · 0 replies · +1 points

Btw 2014 dah masuk, selalu ada beli hadiah untuk reward diri sendiri kan? Beli apa tahun ni? kekekeke
My recent post Selamat Tahun Baru 2014

306 weeks ago @ Wishing on a Falling Star - WestCord Art Hotel 3, ... · 0 replies · +1 points

Wahhhhhhh.

Selamat Tahun Baru Marzie. Moga 2014 is a better an ohsem year untuk kita semua, tak kira la for good or bad. Hehe.

Amboi, asyik post luar negara je, jeles ghitu. Hahaha.
My recent post Selamat Tahun Baru 2014

306 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Kadar Simpanan Asas KW... · 1 reply · +1 points

Dulu belum tetap memang pakai kwsp. Dah tetap ambil skim penceng gomen. Tapi menabung jugak untuk long term dalam simpanan style ala kwsp ni. Huhuu
My recent post Selamat Tahun Baru 2014

306 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Generasi X dan Motorsikal · 0 replies · +1 points

Assalammualaikum wbt.

Selamat tahun baru 2014.

Teringat dulu kecik kecik suka giler motor battlestar gallactica tu. Huhu.
My recent post Selamat Tahun Baru 2014

306 weeks ago @ http://www.sensasi2020... - Selamat Tahun Baru 2014 · 0 replies · +1 points

Assalammualaikum wbt.

Selamat tahun baru bro dan mekasih tandang kat restnrileks. Nama kamil salleh ni macam selalu2 dok dengar kat dunia blog. Hehee.

Selalunya bihla datang tahun baru. Memang tak kisah sangat apa. Tak da azam ke apa, cuma lalui macam hari hari biasa, tapi tahun ni tetiba berazam azam lak. Haha.

Selamat berblogging :)
My recent post Selamat Tahun Baru 2014

306 weeks ago @ RestNrilekS Live - Windows Phone : Lumia ... · 0 replies · +1 points

Selamat menyambut tahun baru juga Kak Long. Semoga 2014 menjadi tahun yang ohsem untuk Kak Long sekeluarga. :)

Haa ah, kamera lensa Carl Zeiss Pureview memang cantik (920.925.1020 dan 1520). Rasa macam ada kamera kompact tapi sebab telefon boleh bersosial sekali. Huhuu. Lumia 920 kira berat sikit banding hp lain. Tapi lama lama pakai tak perasan pun. Bila tweet, gambor semua cantik je. Terasa macam photograper (perasan kejap. Haha)

Blogging dari Lumia ni pakai konsep mobile blogging ngan Flickr tu Kak Long. Tak dak pakai apps ke apa. Cuma taip kat emel dan send keluar. Ios ngan androids pun boleh buat. Bestnya senang, tak payah fikir, masa bila bila duduk santai malas pun boleh taip. Tak terasa pressure nak mengarang kalau pakai blogging jenis aps. Cuba la kak long.

Kalau nak tukar windows phone atau was was. Boleh je tanya rizal. Nanti rizal bagitau la apa plus n minus, sebab untuk rizal memang ok sebab cover semua keperluan. Ada orang mungkin tak kena kalau nak main game. Boleh je twitt atau wasep kalau nak tanya

Selamat hari Rabu
My recent post Macro Shot Lumia 920

372 weeks ago @ Wishing on a Falling Star - My Hot Red Panasonic L... · 1 reply · +1 points

Aloha. Fewittttt

wah best tu marzie. Betul2, kamera cam ni best. Dah generasi ke lima. Mine, ingat tak dulu yang ada post, yang generasi pertama. Lumix gf1. I think saiz skrin semua sama, cuma mula dengan GF2, semuanya boleh touch skrin.

Jeles.

Ehh, you pun pakai dua lense sama macam Rizal.

Gambar memang cun, dulu main AI shot, sekarang dah boleh main manual, so gambar gelap pun okay.

Cayok cayok. Macro mode best, nak nak gambo makanan. Ngehee

374 weeks ago @ Meow Diaries - Fluffy Friday # 75 - B... · 0 replies · +1 points

Olla marzie,

Mak aii, so gemuks and gebu and fluffy somemore. Hehe. Aiyooo muka masam mencuka tu.

Hero tengah happy cuma sibuk jaga kawasan, and hero dapat adik baru, jenis fluffy gitu. Heroin pulak tu. Adik jumpa orang buang tengah sakit cirit birit. Bawak jumpa doktor, kasi ubat and sekarang tengah nak pamper balik kasi sihat. Kesian sebab tulang pun boleh rasa, tapi jenis bulu kembang.

Hopefully, dalam seminggu semakin, sihat. Tengah fikir nak bagi nama apa.

Hero jantan. Yang ni betina. Takkan nak nama "kiah" kot, macam drama melayu tv pulak. Hahaha.

Selamat kembali membuat post. Meowww.

374 weeks ago @ TurnuOff - Austin Chase Coffee @ ... · 0 replies · +1 points

Olla

Love the ambience. Nice brown and orange combo.

Havent played jengga for quite some time. Nice to deviate from the usual mobile games and play games like jengga and such. Best way to socialize i think. Ngehee.

Cakes look delicious. I always get myself a slice or two (cakes) when staying in hotel. Just to try how good their cakes are. Me kaki kek lah. Hehe