denaihati

denaihati

88p

1,084 comments posted · 6 followers · following 7

10 years ago @ http://www.hilalazmi.com/ - Meredah lautan api. · 1 reply · +1 points

bro kalau tak silap aku intensedebate ni ada button retweet. Guna lah button tu boleh juga aku tlg tekan button retweet tu.
My recent post Keputusan Anugerah DiGi WWWOW Senarai 6 Finalis Terakhir

11 years ago @ Bubbles Goes Travel - Rumah P.Ramlee, Penang · 0 replies · +1 points

P Ramlee mana kan ku cari ganti

11 years ago @ restnrileks : ) - Pac Man Moleskine ? · 1 reply · +1 points

pac man ha ha ha dulu aku gila main ni ...
My recent post How to Jailbreak iPhone 4 on iOS41 with Limera1n

11 years ago @ http://zairiedinzly.bl... - KEJAR DUIT ATAU KERJA ... · 1 reply · +1 points

kejar trafik yg setia dan sering berulang alik ke blog kita tu yg dinamakan kualiti trafik...duit pasti akan ikut juga.
My recent post RedMummycom analisa teknikal

11 years ago @ IntanKuTerpilih.com - Suspek utama kes bunuh... · 1 reply · +1 points

kita doakan semuga yg bersalah akan mendapat hukuman setimpal..manusia boleh merancang tapi perancangan Allah lagi MAHA hebat
My recent post Selongkar Google Webmaster Tools blogariff

11 years ago @ restnrileks : ) - I am in Love - We are ... · 1 reply · +1 points

apa kabar bro?? lama sungguh tak jalan-jalan malam di tengah bandaraya KL ni. sesekali memang best melihat manusia yg berbagai ragam.
My recent post Link blog Error 404 bahaya ke

11 years ago @ http://www.makbudak.com/ - Aku Dinaikkan Pangkat!... · 1 reply · +1 points

Cuba lah ping kat http://ping.fm
My recent post Sayangkan Suami Orang

11 years ago @ http://rumah4tingkat.b... - Sehari Tanpa Entri · 1 reply · +1 points

Mesti lagi best lepas ni

11 years ago @ http://rumah4tingkat.b... - Blogger Yang Tersepit · 1 reply · +1 points

Wah tersepit juga ya!!!
My recent post Blogger Yang Tersepit

11 years ago @ My Music, My Computer,... - Blogger yang tersepit · 1 reply · +1 points

Untuk tidak tersepit kita mesti ada perancangan dan matlamat untuk berblogging ni kemudian upgrade dari masa ke semasa mengikut ke sesuaian.