kelipkelip

kelipkelip

30p

33 comments posted · 1 followers · following 5

10 years ago @ OMG! Hackers? - Cabaran Dunia Moden · 0 replies · +1 points

fail tu xleh nak separate ka mei?

10 years ago @ OMG! Hackers? - Eset Smart Security 5 ... · 0 replies · +1 points

gambarnya ni ha.,,. ni jd lpas aq restat,., http://img.rc.my/X/capturror.png
ni satu lg,., nak masuk set up xleh.,. ni ha gambarnya., http://img.rc.my/X/capturzmz.png
aq rasa ada 2 solusi terbaik utk mslh permasalahan ini kan., sama ada reinstall atau brubah kpd MSE :D

10 years ago @ OMG! Hackers? - Cabaran Dunia Moden · 4 replies · +2 points

meiax, bla nak wat entri sai koleksi rom utk x8? :D (suggestion)

10 years ago @ OMG! Hackers? - Eset Smart Security 5 ... · 2 replies · +1 points

salam smua, nak tnya.,., mcm mna aq nak disable protection kat web? aq nak masuk OMG hackers pon dia block.,. aq disable dia pnya web access protection.,., huhu.,.dia nek msj mcm ni.,.
"Access to the web page was blocked by ESET Smart Security. The web page is on the list of blocked websites specified by the user." tolong.,.,

10 years ago @ OMG! Hackers? - Cara-Cara Menggunakan ... · 1 reply · +1 points

mr hac, abg saki dan para pnulis entri skalian.,., aq nak mmohon satu menda dari pro2 smua,., boleh dak kalau aq nak save entri yg berkaitan dgn aq.,. maklum lah noob.,., tiap kali nak wat menda apa2 msti kna rujuk.,. kalau internet low, leh wat rujukan scara offline,., aq save pon utk kgnaan diri sndiri., boleh x? aq nak mntak kbnaran dlu.,. bab dlu pnah aq join da page nih tp xpnah mntak., masa tu 'hijau' lg,., huhu,., aqxmo lah bab mnda kecik ja idup xtnteram.,.

10 years ago @ OMG! Hackers? - [Giveaway]AIDA64 Extre... · 0 replies · +1 points

bkn ada ebook ka? download n baca scra percuma.,. :D

10 years ago @ OMG! Hackers? - [Tutorial] Tetapan Cel... · 0 replies · +1 points

Mei, tmpg tnya.,. aq gna gingerdx nak setkan APN nih, kna mauk kat mna ha? sya dah try kat hp.,
setting - wireless & network - mobile netwoks - Access Point Names - ?
sampai kat situ ja.,., dan dlm APN tu ada 4 option.,.
- maxis 2G Internet
- maxis 3g Internet
(yg 2 option kat atas nih kna pilih salah satu/tick)
- maxis 2G MMS
- maxis 3g MMS
(option slebihnya mcm tetap)

arap dpt bntu.,.

10 years ago @ OMG! Hackers? - [Tutorial] Root, Insta... · 0 replies · +1 points

da jadi da.,. ehehhe.,.,
bro perbanyakkan lg entri sai android nih.,.

10 years ago @ OMG! Hackers? - [Tutorial] Root, Insta... · 1 reply · +1 points

bos.,., tolong aq.,. knapa jd cmni.,., dya stuck kat cni ha.,. dya jd mcm dlm pic ni.,. tkanan gla aq.,., aq install.,. starting cantek dah., then dya stuck trus.,,. knapa??????huhuhu.,., adakah ini BRICK?

10 years ago @ OMG! Hackers? - [Tutorial] Root, Insta... · 2 replies · +1 points

bro, aq da wat da suma yg kat atas.,. aq cma xphm step nak install rom tu ja,., tolong aq bro., lg cket nak smpai finish line nih.., huhuhu.,. samapi kat step yg last tu, aq choose choose folder xrecovery (masa nih xrecovery tgh dgunakan).,. dia cakap situ no files found.,. yg mnjadi persoalan, custom rom da sdia ada dlm folder xrecovery ka? atau kna download,. kat mna perlu didownload file sedemikian rupa? huhuhu.,.,