MeiAx

MeiAx

60p

205 comments posted · 4 followers · following 1

10 years ago @ OMG! Hackers? - Minus.com : Laman Perk... · 0 replies · +1 points

* bling2...terbaik..boleh simpan rom gingerdx ^^

10 years ago @ OMG! Hackers? - [Sedut] Software Waktu... · 0 replies · 0 points

Maap2, harap entri lepas ni akan diletak gambar yang sesuai. =(

10 years ago @ OMG! Hackers? - Cabaran Dunia Moden · 0 replies · +1 points

betul. nak buat macam mana, tiada pendedahan tentang pentingnya security tu.
macam kes shipping barang luar negara. tak semua 100% safe =)

10 years ago @ OMG! Hackers? - Cabaran Dunia Moden · 0 replies · +1 points

yes. zaman teknologi sekarang ni, kita alpa jer orang ambil kesempatan =="

10 years ago @ OMG! Hackers? - Cabaran Dunia Moden · 1 reply · +1 points

ada yg pakai app android.dapat space banyak..tak ingat lak.
ada sapa2 ingat cara? ehehe

10 years ago @ OMG! Hackers? - Perisian Patut Dipasan... · 0 replies · +1 points

boleh pakai adobe or apps lain untuk bukak .pdf
nak harapkan software yang ada dalam tu, tet....hahaha
untuk pengguna yang pakai graphic card ATI, NVDIA dan lain2 agak susah sikit la.
Kecuali grafik kad yang ada siap2 intel graphic kot tak silap mei. yang tu ok..hehe

p/s : untuk pengguna windows XP yang pakai driver ATI or ndvia. bergantung keseporttan driver anda =)

10 years ago @ OMG! Hackers? - Cabaran Dunia Moden · 0 replies · +1 points

right3..^^

10 years ago @ OMG! Hackers? - Cabaran Dunia Moden · 3 replies · +1 points

koleksi? mei ada masalah untuk cari storage yang boleh memuatkan 3.5gb file si android tu,
kelip2 ada suggestion? dropbox ok tak? ada tak yang boleh storage 2gb ke atas?

10 years ago @ OMG! Hackers? - Cabaran Dunia Moden · 0 replies · +1 points

chill^^

Mr.Hac da infom kat jack. masalah email tak dapat =="
kena pi kolej tanya email, baru bagi kat jack, dan dia buat kerjanya ^.P

10 years ago @ OMG! Hackers? - Cabaran Dunia Moden · 0 replies · +1 points

itu main problem. hehehe

setengah orang security padat facebook tapi akaun email cukup2 makan, bila kena hack, itu makan dia ^.P