silent people

silent people

66p

302 comments posted · 6 followers · following 3

10 years ago @ OMG! Hackers? - Permainan RPG Flare Me... · 4 replies · +2 points

siapa la org tu..
aku walaupun certain time ada rasa bosan...
maybe sebab article lambat update... or aku sendiri tak ada mood
tapi kebanyakkan article menarik.. ada sikit je article yg bosan...
maybe sebab bukan minat aku kot.... mostly semua article menarik...

just relax la bro... ambil ulasan org sebagai panduan utk tingkatkan diri dan blog...

10 years ago @ OMG! Hackers? - Perisian Patut Dipasan... · 0 replies · +1 points

hahaha.. excited kot...

10 years ago @ OMG! Hackers? - Apa Itu Domain Name Sy... · 1 reply · +1 points

terbaik... dah faham sikit la

10 years ago @ OMG! Hackers? - Cabaran Dunia Moden · 1 reply · +1 points

terbaik la bro... ramai xtau benda ni, sedangkan tu basic.. semua minta tolong hack terus...

10 years ago @ OMG! Hackers? - Cabaran Dunia Moden · 2 replies · +1 points

dropbox kalau berbayar leh dpt besar2... tapi xsilap dropbox dalam 4gb kot...

10 years ago @ OMG! Hackers? - Apa Itu VPN? (2) · 0 replies · +1 points

terbaik la... lagi sikit kalau ada sejarah VPN, dan jenis2 vpn... sure complete ilmu VPN tu

10 years ago @ OMG! Hackers? - [Giveaway] East-Tech E... · 0 replies · +1 points

hahah.. xleh blah gak.. anti suprise... gila hebat software ni.....

10 years ago @ OMG! Hackers? - Lyrics of The Day #4 · 0 replies · +1 points

aku pernah dengar lagu ni... tapi xigt lak nama dia.... btw, aku mmg suka gak dengar lagu malique.. mmg best2.....

10 years ago @ OMG! Hackers? - Dropbox Memberikan 500... · 1 reply · +1 points

nak create banyak2 dropbox kot...

10 years ago @ OMG! Hackers? - Dropbox Memberikan 500... · 0 replies · +1 points

dropbox ni terbaik utk filesharing.. kita boleh sharing among member ni group...