wawa

wawa

87p

1,014 comments posted · 1 followers · following 1

13 years ago @ A Strange Kind of Charm - Fenin akak fenin · 0 replies · +1 points

oh yeke, baru i tahu.

mana de gelemer.

yang nak komen ni pun muka2 biasa jugak.

tapi bila muka2 biasa ni tak dapat komen yang tak syiok tuh

13 years ago @ A Strange Kind of Charm - Fenin akak fenin · 0 replies · +1 points

hehe senang ya, okeh !

13 years ago @ A Strange Kind of Charm - Fenin akak fenin · 0 replies · +1 points

itu yang akak pening tu arin. tapui takpelah dah baca dah cerita kau tuh.

:) kelakar kan

13 years ago @ A Strange Kind of Charm - Bumble-bees · 0 replies · +1 points

belum belum.

next week baru jual.

i tukang promo je.

;)

13 years ago @ A Strange Kind of Charm - Bumble-bees · 0 replies · +1 points

shiannya.

lain kali booking awal2 kat petronas.

:P

13 years ago @ A Strange Kind of Charm - Jolly joy hoi hoi hoi · 0 replies · +1 points

yelah kena fikir yang baik2 sahaja.

13 years ago @ A Strange Kind of Charm - Tak boleh komen · 0 replies · +1 points

testing disahkan

13 years ago @ A Strange Kind of Charm - Don\'t crack under pre... · 0 replies · +1 points

i wanna ruin away too.

my system macam biasa buat hal!

arghh bertambah stress

sorry tak membantu

13 years ago @ A Strange Kind of Charm - Buat facial semasa tidur · 0 replies · +1 points

i got it for free.

free items are good.

:)

13 years ago @ A Strange Kind of Charm - Kerana Cuai, Bukan Tak... · 0 replies · +1 points

kira ok la tuh kan fedy.

sawda dah pandai masuk bilik cari mainan sorang2. bahaya ok