tmn

tmn

1p

2 comments posted · 2 followers · following 4

13 years ago @ snever - Bedrifter jeg hater - ... · 0 replies · +1 points

Jeg har opplevd at det er typisk at fotografene alltid spør etter bestilling før bildene taes. Men alltid har det vært ordentlig bestillingsskjema som du kan rive i stykker etter fotograferinga hvis du ikke er fornøyd. Har også opplevd at fotografer lager bare en kode per elev som de scanner inn, så bestiller du selv over Internett.

De siste årene har vi brukt Reed som jeg vil si har ganske god service. De gir i alle fall etter. Jeg fikk tilsendt feil klassebilde, beskjeden jeg fikk av dem var å ikke betale regninga før jeg fikk det riktige bildet. Problemet her var egentlig at mediaklassene vår ikke var oppført som to separate klasser, så jeg fikk tilsendt 2-3 feile klassebilder. Uten ekstra kostnader. Regninga skulle ikke betales før jeg fikk riktig! ;) (jeg hadde selvsagt bestilt klassebildet på forhånd).

Dette resulterte at de sendte ekstra kopier til alle sammen med riktig klassebilde :)

Jeg hadde aldri holdt ut Zoom foto over lengre tid slik du beskriver det. Det hadde i alle fall blitt opprettet sak fra første stund. ;)

13 years ago @ snever - Apple lyver om Safari · 0 replies · +1 points

Det med at Apple lyver om Safari er blitt dratt frem av Operas community også. Dette var blant annet en sentral artikkel som dukket opp like etter lansering av Safari 4 beta: http://dustinwilson.com/articles/2009/02/24/The_G...

Det er utrolig hva Apple greier å skrive om sin egen nettleser uten at det slår ut på samvittigheten, midt oppi den store nettleserkrigen.

Forresten, mye bra skrevet i bloggen :)