Stian T.

Stian T.

29p

19 comments posted · 5 followers · following 3

13 years ago @ stian skriver - Livredde foreldre · 0 replies · +1 points

Du har såpass mange gode poeng her, Ole, så jeg nøyer meg med å et par av de siste. Nettopp det med at det ikke finnes noen "riktig" alder, at mennesker er forskjellige, tror jeg det er viktig å ta hensyn til. Det er en vanskelig vurdering, og jeg tror det er det mange foreldre blir for engstelige - "han er ikke gammel nok til det ennå..". Å gi barna et visst bilde av hvilke farer som kan lure der ute er også viktig, selv om det kan være aldri så ubehagelig. Som foreldre må vi tøre å snakke om ubehagelige ting med barna, og forberede dem på at verden ikke bare er snill og god.

13 years ago @ stian skriver - Livredde foreldre · 0 replies · +2 points

At det skal skje dem noe er jo akkurat det jeg er redd for, det er det som gjør valget vanskelig. Men jeg står for, og stoler på, de valgene jeg tar. Og tro meg: det som går ut over mine barn går ut over meg. Det er mitt valg å la dem være selvstendige, og det er mitt ansvar hvis det går galt. Det er ubeskrivelig mye lettere å takle at en selv har det vondt enn at barna har det.

14 years ago @ stian skriver - Til bystyrekomiteen fo... · 0 replies · +1 points

Hei Merethe! Trist å høre at dette skjer igjen og igjen. Erfaringen jeg gjorde meg var at det hjalp å kjempe. Jeg måtte gjennom flere runder med anker hos Fylkesmannen, men til sist vant vi fram. Det er en kamp som er verdt å kjempe! Skriv en gjennomtenkt og velbegrunnet anke til Fylkesmannen, og ta kontakt på telefon gjennom prosessen, så saksbehandler "skjønner" at det er mennesker det dreier seg om. Jeg spilte veldig mye på trygghetsfølelsen til barna. Ikke vær redd for å smøre tykt på i argumentasjonen, kall en spade for en spade. Ønsker dere lykke til!

14 years ago @ stian skriver - Wimp vs. Spotify - fø... · 0 replies · +1 points

Som tittelen viser var dette mine førsteinntrykk i møtet med betaversjonen til Wimp. På det tidspunktet var det nok vesentlig færre brukere der enn det er i dag, og jeg oppfattet ikke noe treghet - om det var fordi den ikke var der, eller fordi jeg var litt ekstra tålmodig så tidlig i betaperioden kan jeg ikke si sikkert.

Som du kanskje leste skrøt jeg av design, brukervennlighet og muligheten til å kjøpe låter. Sistnevnte har Spotify fått i mellomtiden, og jeg bestemte meg for å holde meg til svenskene for en god stund siden. Wimp var dessverre litt for ustabilt, og når Spotify lanserte iPhone-appen sin var valget lett.

Jeg må innrømme at det frister å teste Wimp igjen nå, for å skrive en ny og skikkelig anmeldelse.

14 years ago @ stian skriver - Drammensskolen - Norge... · 0 replies · +1 points

Vi trenger sannsynligvis en ny sentrumsnær barneskole på Strømsø i løpet av relativt få år, særlig hvis vi får flere barnefamilier. Dette er en viktig sak - å måtte kjempe for at barna skal få gå på samme skole unner jeg ingen. Forutsigbarhet er viktig for barna, og saker som denne bidrar til det motsatte.

14 years ago @ stian skriver - Random act of kindness · 0 replies · +1 points

Det syntes jeg også! :)

14 years ago @ stian skriver - Random act of kindness · 0 replies · +1 points

Synes det var en hyggelig ting å blogge om, det var en ganske unorsk gest. Viktig å ta vare på hverdagsgledene! :)

14 years ago @ stian skriver - Mat rett på døra · 0 replies · +1 points

Heheh, ligger du litt etter i leselista di, Maren? ;P

14 years ago @ stian skriver - Buskerudpolitikere på... · 0 replies · +1 points

Brukte rimelig mye tid på research til denne, ja. Fant mange oversikter, men alle var fordelt etter parti og ikke etter fylke. Godt å høre at det ikke bare er meg som følte behov for en lokaloversikt!

15 years ago @ Bård Vegar Solhj... - Nytt kommentarsystem · 0 replies · +2 points

Jeg er veldig glad i IntenseDebate. Ikke bare gjør systemet det lett å følge debattene på bloggen, men også på tvers av nettsteder som bruker samme system. Flott initiativ, etter min mening! =)