nech

nech

20p

8 comments posted · 3 followers · following 0

14 years ago @ Gigapix.no - Hvordan knipse en konf... · 1 reply · +1 points

Gleder meg til å se deg i "action" :)

Edit: Har nå fått tenkt litt og kommet med enn mer fornuftig svar.
Tror mye av hemmeligheten er å kunne fange stemmingen i konferanse (eller den aktuelle salen), ser altfor ofte at fotografer fokuserer veldig tungt på hva som skjer på scenen og lite på hva som skjer i pausene eller rett og slett utenom den faste oppsatte programmet.

14 years ago @ Anders Brenna - "Hva ville @abrenna gj... · 1 reply · +1 points

Jeg håper vi ikke fornærmet deg, for fra vår side var det ment helt mottsatt.
Jeg beklager at mitt syn ikke kom godt nok frem. Jeg mener prisen som du har satt er korrekt, for journalister som skal bruke dette verktøyet (og som uten tvil er en veldig god verktøy), men at for oss vanlige brukere er det litt for høyt. Meningen fra min side var at din app var prisen korrekt i forhold til bruk, noe som WolframAlpha ikke var.
Når det gjelder hele "hva ville Anders Brenna gjøre", er det på bakgrunn av din engasjement mot DLD og for bedre journalistikk i Norge. Så jeg så det på som en slags ærebevisning at man spurte seg hva ville @abrenna gjøre i en sånn situasjon.
Ser ut som du har tatt det med godt humør :)

Beklager alle skrivefeil, sitter på en laptop uten spellcheck.

Mvh
Nelson

14 years ago @ Thomas Moen - SofaPrat - Twitter med... · 0 replies · +1 points

Først vil jeg gjerne påpeke at jeg er en fan av Sofaprat, kan ikke huske når jeg begynte å se på, men har ikke gått glipp av en episode siden. Og jeg håper jeg kan se frem til mange episoder i 2010.

Som jeg nevnte på Twitter til deg Thomas så synes jeg siste episode var svakt, og helt klart den svakeste siden de VGTV episoder.
Så hvorfor synes jeg der? Jo, dere hadde en fantastisk lokasjon (at dere satt ved en biljardbord så veldig bra ut på kamera), men utnyttet den ikke. Dette kan selvfølgelig ha med tid og planlegging å gjøre, dere har det nok ganske travelt om dagen vil jeg tro (både på jobb og familie planen), men jeg så for meg da episoden startet at dere kom til å ha intervjuer fra de som var på GTD,
Kanskje derfor føltes 13 minutter litt vel kort.
Jeg synes dere tok opp 2 gode temaer, hvor egentlig bare den ene ble diskutert. Trending Topics i Twitter kunne kanskje ha blitt diskutert mer,
Men det er jo også en balansegang mellom dette med å diskutere og analysere en tema, vs det formatet som Sofaprat har som er 2 kompiser som prater.

Når alt dette er sagt er det kanskje også noe som forandrer seg nå som dere har en kameramann som skal ordne mer for dere, slikt at dere slipper å tenke så mye på selve planleggingen og kan fokusere mer på selve showet.

14 years ago @ Thomas Moen - 23 000 hater NorgesTax... · 0 replies · +2 points

Det er veldig interessant hvordan ringvirkninger på et enkelt tweet kan få eller hvor langt kan "ordet" spre seg.
Der som påvirker litt her er at du er en såpass profilert person på twitter og ber om spredning at det er naturlig at "ordet" sprer seg. Fremfor f.eks en enkelt tweet som sprer seg (eks. bilde av kontrolløren i Toronto).
Men for all del det er en veldig lærerikt og uhyre interessant, så jeg håper du skriver mer :)

15 years ago @ Teknisk Ukeblad - Datatilsynet stanser p... · 2 replies · +1 points

Men hvordan påvirker dette den pågående rettsaken mellom Simonsen og Lyse? Slikt jeg ser det, fra min enkle ståsted, kan ikke Simonsen få infoen selv om de skulle vinne i retten da de ikke lenger har konsesjon til å inneha den infoen.

15 years ago @ Teknisk Ukeblad - Datatilsynet stanser p... · 0 replies · +3 points

Kjempebra!
Bra at Datatilsynet er flinke der P&T og politikere feiler

15 years ago @ Teknisk Ukeblad - Magisk med Android · 1 reply · +1 points

Dessverre har ikke HTC Magic minijack eller kamera i front, ellers hadde jeg hoppet på den...

15 years ago @ Teknisk Ukeblad - – Dommen burde v... · 1 reply · +2 points

Må nok si meg enig at at det begynner å bli merkelig hvor lenge denne dommen skal være hemmelig. Og som det blir påpekt skal denne info sikres i løpet av 1 time (sannsynligvis raskere siden Lyse må ha slått opp hvem denne kunden var). Bra at TU tar tak i saken, er veldig skuffet over hvor naive og noe arrogante andre nett publikasjoner har vært.