gransazer

gransazer

85p

930 comments posted · 4 followers · following 2

9 years ago @ P E G G T O N ville...... - duit raya · 0 replies · +1 points

hahaha..see i told u.. kalo bukan kaklong ni agak tinggi sikit je mungkin diorang ingatkan kaklong ni sekolah rendah.anyway diorang sebenarnya tak tilik betul2 muka kaklong yg sudah kelihatan kedutnya tu. xD

10 years ago @ P E G G T O N ville...... - hari jumaat semalam ... · 0 replies · +1 points

'aku rasa jie, kau ada talent jadi beautician.'
aku macam penah dengar je ayat ni. haha..

10 years ago @ Blog KZ - Another blog... - Selamanya Hari Malaya · 1 reply · +1 points

aku dari tak minat bola boleh tertengok semalam.haha..padahal hari ni ada paper..

10 years ago @ P E G G T O N ville...... - memang takkan ada penu... · 0 replies · +2 points

blog semput..macam sama je.*sigh

10 years ago @ Blog KZ - Another blog... - Sikap Manusia vs Anjing · 1 reply · +1 points

manusia sekarang dah semakin kejam.

10 years ago @ Blog KZ - Another blog... - Super Cowboy Boy In Th... · 1 reply · +1 points

azran.. xD
My recent post Nocturnal

10 years ago @ P E G G T O N ville...... - off kan aje HP tu · 0 replies · +1 points

patutlah aku call dua2 nombor tak dapat..haih
My recent post Raya Tahun Ni dan Tahun Lepas Mungkin Berbeza

10 years ago @ P E G G T O N ville...... - pull and push · 1 reply · +1 points

bajet tali ke nak main tarik2?

10 years ago @ P E G G T O N ville...... - Double T · 1 reply · +1 points

ko kne transfer johor?ktne je?
My recent post From Me To You Vs Erti Sebuah Persahabatan

10 years ago @ Blog KZ - Another blog... - Memori Tercipta MSR Ju... · 1 reply · +1 points

takdelah sunyi sangat.aritu aku ada gak update sikit.hehe
My recent post From Me To You Vs Erti Sebuah Persahabatan