NoorAfzan

NoorAfzan

19p

14 comments posted · 2 followers · following 0

11 years ago @ KaiZeN SHiNoBi - ToP 5 LaGu RaYa · 1 reply · +1 points

tak feel raay la tahun nih..
arghh.tak tahu nape..
My recent post KGPA - Makanan sampai penuh meja berbuka di sana

11 years ago @ http://zazachan.blogsp... - malaikat terlihat turu... · 1 reply · +1 points

salam..
huih..
awak belajar katne?
course pe ni ada amik thermo

11 years ago @ aidi-safuan - Disney Characters That... · 1 reply · +1 points

woitt..

11 years ago @ KaiZeN SHiNoBi - -ATTeNDaNCe iN IPT (In... · 1 reply · +1 points

attendance tu perlu tapi bukan sebagai pengukur untuk tentukan student tu layak ambil final exam atau tak.
So, ambil attendance tu sekadar untuk sedarkan student yang malas ke kelas bila result exam teruk.
haaa....masa tu kalau dia pergi merayu pada lec minta luluskan, lec tu boleh kasi tazkirah sikit.
haha~

Ziana Zain Junior yang cute menyanyi lagu Cute
My recent post Buka Puasa with Nuffnang Session 2010 - Sesi Lepas Makan

11 years ago @ KaiZeN SHiNoBi - BeRHaTi2 KaLau GuNa Fa... · 1 reply · +1 points

dekat zaharuddin.net pun ada artikel pasal ini =)

kaizen..
ambil award kaki kat sini
Award Tag ke 5 June : Blogwalking Award
My recent post Buka Puasa with Nuffnang Session 2010 - Sesi Lepas Makan

11 years ago @ http://diariummi.blogs... - Dah Beli Baju Raya Ke? · 1 reply · +1 points

diumumkan..
tak beli lagi..
ntah la..
tak de hati lak nak beli..

11 years ago @ http://mirocornerz.blo... - Nostalgia Ramadhan 1 &... · 1 reply · +1 points

takde lak buat jadual..
tapi tiap2 tahun mmg pergi tapi mesti tak pernah penuh sebulan..
huhu~
My recent post 30 days of truth - Day 3 - Something you have to forgive yourself for

11 years ago @ KaiZeN SHiNoBi - DeMi MaSa~ · 0 replies · +1 points

turut tension bila jadi macam gini.
tapi bila keje kat company jepun macam saya baru kenal kepentingan masa.
jepun kan punctual.
My recent post Apa ada pada ribuan Followers kalau

11 years ago @ http://blablablabber.b... - Blabberina Masuk Paper... · 0 replies · +1 points

ingatkan betul2 tadik..ahaha~

11 years ago @ KaiZeN SHiNoBi - MaSJiD Al-AQSa... RaMa... · 1 reply · +1 points

yahudi memang takkan pernah sekalipun boleh dipercayai.
Allahuakhbar!
My recent post Jangan lepaskan peluang ke FemmeCity Fair di KLCC hari ni last day!