Robert Sørensen

Robert Sørensen

15p

7 comments posted · 3 followers · following 3

14 years ago @ snever - Syklister er duster · 0 replies · +3 points

Veldig enig med deg, syklister er et faremoment i trafikken, og ikke minst utrolig irriterende og selvopptatte (ikke alle, men mange).

Det som virkelig irriterer er at kommunene (ihvertfall den jeg bor i, Trondheim) bruker millioner av kroner på å bygge sykkelveier som ikke blir brukt. Bortkastede penger om ikke regelverket blir forandret slik at man er nødt til å bruke dem. Men er også enig i at vedlikehold av fortau og sykkelveier også kan bli bedre.

14 years ago @ norhack.org - Hvordan rippe musikk f... · 0 replies · +1 points

Spotify utvikler og lanserer snart sin applikasjon for blant annet iPhone - jeg tror vi lever i en tid hvor båndbredde snart ikke kommer til å bli et problem i forhold til pris. Da mener jeg at slike løsninger kan være tingen. Men jeg påstår på ingen måter at Spotify har løst problemet med tilgjenglighet, pris og brukervennlighet - det er bare et skritt i riktig retning.

Og for at musikkbransjen skal se dette, så tror jeg at ripping fra Spotify er ødeleggende. Som i alle andre bransjer så finnes det mange idioter som jobber i musikkbransjen, men de aller fleste er helt sikkert både godt informert og dyktig der også.

14 years ago @ norhack.org - Hvordan rippe musikk f... · 0 replies · 0 points

Er ikke dette litt ødeleggende for selve fildelingsdebatten? Tenker da spesielt på at det største kravet til mediabransjen er å gjøre media mer tilgjengelig, brukervennlig og billigere - det er jo ganske klart at de med Spotify har gått i riktig retning.

For meg er det helt uakseptabelt å rippe musikken som allerede er gjort tilgjengelig for oss på våre premisser. Noen andre som mener det samme?

14 years ago @ snever - Deler - En dokumentar ... · 0 replies · +1 points

En god dokumentar. Det eneste jeg savner er et mer nyansert bilde - altså begge sider av saken.

14 years ago @ ArnsteinBlogg 2.0 - Var det dette de kjemp... · 0 replies · +1 points

God artikkel og gode poenger - Kudos!

14 years ago @ Teknonytt - Sjå Urospredere - fil... · 0 replies · +3 points

Flott sak Jon :)

Jeg vil anbefale alle som liker filmen til "Urosprederne" å donere noen kroner til gutta som har stått for denne flotte dokumentaren - jeg er sikker på at de trenger det, og at de fortjener det er det ingen tvil om....

Følg denne lenken og klikk på den orange knappen hvor det står Donate for å donere et valgfritt beløp til gutta bak Urospredere.

14 years ago @ Teknonytt - Teknonytt prøver ut I... · 1 reply · +2 points

Er det ikke mulig å redigere innstikk-filen(e) for å forandre språket på funksjonene? Det er selvfølgelig en ganske stor jobb, men verdien det gir kan bli stor den :)

At Intense Debate nå blir brukt i TN er kjempeflott, toppers valg Christofer!