PejuangMelayu

PejuangMelayu

-162p

190 comments posted · 8 followers · following 1

8 years ago @ http://milosuam.blogsp... - DAP lancar Skim Teksi ... · 2 replies · 0 points

Cubaan secara halus DAPig nak tawan hati pengundi Melayu, DAPig nak tunjuk mereka hebat, akhirnya rakyat sokong DAPig dan tinggalkan Parti Keramat Umno.

Jika Umno berkubur nanti, Orang Melayu nak mengadu dengan siapa?

8 years ago @ http://milosuam.blogsp... - Ahli Parlimen BN baru ... · 3 replies · +1 points

Aku nampak semua ni cubaan untuk rampas kuasa politik orang Melayu. Isu GST sengaja dimainkan supaya rakyat hilang kepercayaan kepada pemimpin Melayu.

Bila pemimpin Melayu sudah tidak lagi dapat kepercayaan, maka senang golongan barua-barua ini merampas tampuk kuasa dan menindas Melayu.

Melayu sepakat, Melayu Kuat dan Berkat!

10 years ago @ http://milosuam.blogsp... - Saksi terlibat hasilka... · 13 replies · -60 points

Video Lucah ANUwar ni sebenarnya dia sendiri yang buat untuk mempopularkan diri, bila dah tersebar seluruh dunia baru dia dedahkan kononnya Umno yang sebar! Padahal dia sendiri yang buat! ANUwar Pukimak!

10 years ago @ http://milosuam.blogsp... - Pelajar dan staff UiTM... · 8 replies · -58 points

ANUwar Ibrahim memang bangsat! Pantang nampak lelaki lembut macam Prof Sidek Baba, pasti akan diliwatnya! Pastikan pemimpin bangsat ini tidak akan menang pilihanraya! Pemimpin yang jadi anjing dan babi DAP!

11 years ago @ http://milosuam.blogsp... - Siapa sebenarnya dalan... · 6 replies · -62 points

Tun Mahathir adalah pemimpin yang paling bijak dalam sejarah negara. Beliau tahu siapa yang terbaik untuk negara ini. Jika Najib bukan pilihan yang terbaik maka wajar ditukar kepada pemimpin lain, apa yang penting jangan terpedaya dengan Pembangkang yang selama ini menjadi anjing-anjing dan babi-babi DAP!

Hanya Umno yang membela Melayu! Umno parti keramat orang Melayu! Hidup Umno! Hidup Melayu!

11 years ago @ http://milosuam.blogsp... - Penyokong tegar Pakata... · 12 replies · -61 points

Lihatlah betapa rakusnya penyokong Pakatan Rakyat! konon memperjuangkan Islam tapi sebenarnya mereka bergelumang dalam maksiat! Bergelumang dengan noda dan dosa. Tapi depat rakyat berpura-pura baik, pakai serban pakai kopiah pakai tudung labuh. Belakang orang dialah syaitan! Inilah anjing dan babi DAP!

11 years ago @ http://milosuam.blogsp... - Panas! Awie pakai rant... · 27 replies · -84 points

Kenapa kau seuka melaga-lagakan orang blogger bodoh! Dia nak pakai salib ke nak pakai apa, ade ke die susahkan kau? Sial punya blogger pembangkang! Aku tau ko cemburu sebab Awie masuk Umno dan tidak berminat dengan Pakatan Haram! Tambah lagi Awie terus diiktiraf oleh Umno apabila Umno telah melantik beliau menjadi Duta Persekutuan Seruan Islam Perak! Betul tak? Blogger Bodoh jadi anjing dan babi bangsa asing!

11 years ago @ http://milosuam.blogsp... - Cara Utusan Malaysia l... · 11 replies · -40 points

Aku tengok blogger Milo nilah blogger yang paling banyak memalukan dan menjatuhkan kredibiliti Utusan Malaysia, suara orang Melayu. Aku nampak agenda kau nak memburuk-burukkan akhbar Utama dan Akhbar Keramat bangsa Melayu yang telah membawa semangat kemerdekaan Tanah Melayu.

Inilah akibatnya bila Melayu jadi anjing-anjing dan Babi-babi bangsa asing. Satu hari nanti kau akan menyesal kerana tidak menyokong Umno dan Barisan Nasional percayalah cakap aku...

Kau akan melutut kepada Umno dan Barisan Nasional. Tanpa mereka sudah lama kamu semua mati kebulur! Bersyukurlah! Fikir-fikirkanlah...

11 years ago @ http://milosuam.blogsp... - Datin Wan Azizah pelaj... · 17 replies · -94 points

Harap je masa belajar dulu bijak pandai, tapi akhirnya jadi isteri peliwat malang sungguh Wan Azizah dalam pandai-pandai ada bebalnya juga!

11 years ago @ http://milosuam.blogsp... - Kartunis Sireh Majalah... · 14 replies · -44 points

Kau tu yang bodoh tak pernah bersyukur bodoh macam lembu. Inilah geng puak pembangkang yang keluar dari lubang jubur babi! Kalau kau tak suka Umno keluar dari Malaysia pergi Palestin! Umno yang merdekan Malaysia! Kau tak layak duduk Malaysia bodoh!