Johny_Novak

Johny_Novak

21p

11 comments posted · 3 followers · following 2

11 years ago @ Muški magazin - M@N! - Da li joj se sviđaš? · 2 replies · +2 points

juce me je u becu zaustavila jedna devojka koja radi za global 2000 (kao za zastitu prirode, greenpeace) iiii pitala me je da doniram malo pare ovo ono, oni su protiv nuklearne energije i prosle godine su svojom inicijativom iskljucena 18 nuklearnih elektrana oko austrije bla bla bla...ja tu malo flertujem sa njom, zasmejavam je i uzeo sam broj :D ali ima 16 godina tako da..neka hvala (po izgledu nikad joj ne bih dao SAMO 16) :D

11 years ago @ Muški magazin - M@N! - Da li joj se sviđaš? · 1 reply · +1 points

spartance, kazes da je humor vrlo bitan, ako ne i najbitniji faktor kada "muvas" devojku...o kakvom humoru pricamo? :D tj koji humor je najbolji po tebi? na primer neki vicevi koji se znaju napamet ili neka sala koju izvuces iz razgovora?

11 years ago @ Muški magazin - M@N! - Ne pričaj gluposti! · 4 replies · +1 points

hej spartanac, vise puta si napisao da nikada ne bi trebalo zvati devojku vikendom tj. petkom, subotom, nedeljom na sastanak...zasto??
PS.: mozda si vec i odgvorio na takvo pitanje, ali nikako da nadjem...

11 years ago @ Muški magazin - M@N! - Ne pričaj gluposti! · 1 reply · +1 points

ja mogu da ti preporucim jednu knjigu od Joe Navarro, bivsi agent FBI koji je bio specijalizovan za non-verbalnu komunikaciju i da cita govor tela...knjiga se zove "What Every Body is Saying"...mislim da je u toj knjizi dobro objasnjeno kako tumaciti govor tela (nisam je jos citao). za ostalo neka se pobrine Spartanac :)

11 years ago @ Muški magazin - M@N! - Ne pričaj gluposti! · 0 replies · +1 points

hvala bogu pa nisam ruzan :D aaah kako volim taj govor tela...80% komuniciramo non-verbalno tj telom zato je vrlo bitno nauciti kako se cita "govor" tela jedne osobe...sad sam u potpunosti razumeo tvoj savet, hvala Spartanac :)

11 years ago @ Muški magazin - M@N! - Ne pričaj gluposti! · 7 replies · +1 points

nisam siguran da li sam razumeo na sta tacno mislis kad kazes da spustim "radar"...mislis da one ne smeju da primete da ja "lovim" ? kao sto si rekao "nemoj da trazis signale"?

11 years ago @ Muški magazin - M@N! - Ne pričaj gluposti! · 9 replies · +1 points

challengde accepted! :D haha
na mom faksu ima lepe devojke ali ne znam koliko je pametno da tamo lovim...ipak cu ih uvek videti ako nesto bude islo naopako...

11 years ago @ Muški magazin - M@N! - Ne pričaj gluposti! · 11 replies · +2 points

hehe, sve ove nazovimo ih greske koje si naveo ja nisam cinio...davao sam joj komplimente, bio uvek kulturan, jednom sam stojao sa buketom crvenih ruza ispred njenog stana...ali recicu ti (vam) zasto smo raskinuli...oboje zivimo u becu i rekao sam joj da ostane ovde da slavimo novu godinu. ona je rekla da nece a mogla je...ja sam mislio ok, ti na tvoju stranu ja na moju...onda mi je 2 dana pre nove godine rekla: ako ne dodjes u kladovo da slavimo zajedno ja cu da raskinem! (ja sam inace iz pozarevca). ja sam mislio onako: ko je ona da mene ucenjuje?! i nisam otisao i ona je raskinula...posle par dana mi se izvinjavala i htela je da se pomirimo, cak mi je rekla da sam ja trebao da znam da ce ona da raskine iz nekog glupog razloga i da sam trebao da je sprecim!? naravno nisam pristao...inace se UVEK drzim bontona kada je rec o devojkama, bilo da je to neka devojka koja mi se svidja ili drugarica ili sestra...uvek kulturno i bez vulgarnih izreka...svaki decko koji bar malo promucka svojim klikerom bi trebao da zna da nije lepo pricati sve i svasta pred jednom damom :)
inace savete koje dajes Spartanac su prva klasa...vidi se da imas iskustvo sa devojkama...ne znam kako je kod tebe ali kod mene je tako da devojke na prvi pogled padaju na moj osmeh i sarm (bar su mi to rekle) tako ih uvek "upecam" i onda ih zasmejavaj sto god bolje mozes :)) istina je da sve devojke vole duhovite momke, to je jedan od najvaznijih faktora, kao sto si ti jedno 116 puta napisao u komentarima :D

11 years ago @ Muški magazin - M@N! - Kako da budeš BAJA od... · 0 replies · +2 points

hahahahahahah :D

11 years ago @ Muški magazin - M@N! - Ne pričaj gluposti! · 0 replies · +2 points

Spartance, skupi ti lepo sve tvoje komentare koje si pisao i dobices knjigu koju ce svako kupiti :) pozdrav :D