.xazryx.

.xazryx.

36p

50 comments posted · 1 followers · following 0

591 weeks ago @ http://borakkosong72.b... - http://borakkosong72.b... · 0 replies · +1 points

susah ar nk carik mak andam yg x pki bende2 ni ,
My recent post niat jogging x kesampaian ! XD

591 weeks ago @ http://borakkosong72.b... - http://borakkosong72.b... · 0 replies · +1 points

haaa .bgs la camtu .
My recent post niat jogging x kesampaian ! XD

591 weeks ago @ http://mirocornerz.blo... - Apa Pandangan Anda Den... · 1 reply · +1 points

mak sape la ni .huhu .

592 weeks ago @ http://borakkosong72.b... - http://borakkosong72.b... · 1 reply · +1 points

nurse tu kiut la .ahhaha .
My recent post saya da bleh bwk kete ayah persona tuh !

592 weeks ago @ http://borakkosong72.b... - http://borakkosong72.b... · 1 reply · +1 points

pelik2 la diorang nih .hish .
My recent post saya da bleh bwk kete ayah persona tuh !

593 weeks ago @ http://thehidayahstory... - Bedtime Stories (2008)... · 1 reply · +1 points

hahaa .best gile cite nih .

593 weeks ago @ bARdbOO - Aku Tertipu · 1 reply · +1 points

dia nk mark-up lebih la tuh .patut ny 39 ringgit tuh !
My recent post HUKM dan budak2 yang xde otak suke wat hal dan wat bising

593 weeks ago @ http://borakkosong72.b... - http://borakkosong72.b... · 0 replies · +1 points

isteri dia bodo ke ?hhaha .
My recent post HUKM dan budak2 yang xde otak suke wat hal dan wat bising

593 weeks ago @ http://borakkosong72.b... - http://borakkosong72.b... · 0 replies · +1 points

alaaa .lebih kurang je muka dia skrg ngan dulu .hehe .
My recent post HUKM dan budak2 yang xde otak suke wat hal dan wat bising

593 weeks ago @ http://borakkosong72.b... - http://borakkosong72.b... · 0 replies · +1 points