168paadansk

168paadansk

0p

2 comments posted · 0 followers · following 0

7 years ago @ KropBlog - 5:2 - den falske faste? · 2 replies · +1 points

Og lige et tillægsspørgsmål - hvad hvis man kører 1:1 så lider man jo sandsynligvis af fasteanoreksi hver 2. dag og dermed risikerer at kombinere faste hver 2. dag med lavkaloriekur hver 2. dag hvis appetitten ikke er til andet - er det OK?

7 years ago @ KropBlog - 5:2 - den falske faste? · 3 replies · +1 points

Synes at det er et spændende indlæg.

Jeg er kvinde, 42 år og faster periodevis (jeg bruger både 5:2 og 16:8) og har gjort det i 1 ½ år. Det er det længste jeg har holdt en kur og jeg har tænkt mig at blive ved med det resten af livet. For nu at blive i Jørgen Storms ret nedladende terminologi så hviner denne høne af fryd over at have fundet den kurleg som passer til mig. Bortset fra at jeg så ikke mener at det er en kurleg men en livsstil og jeg har ikke undervejs foretaget nogle ændringer i min livsstil ellers som jeg ikke kan passe resten af livet.

Dog har jeg også nogle opfølgende spørgsmål til dig

Kan du fortælle mig hvor jeg kan læse mere om fasteanoreksi - det lyder spændende om end navnet giver nogle uheldige associationer... ;) Hvad hedder begrebet på engelsk?

Hvad er årsagen til at du dømmer letfaste ude i forhold til 0 kcal? Såvidt jeg ved er Krista Varadys forsøg med ADF alle gennemført med letfaste hver 2 dag og ikke faste på 0 kcal - og du bruger ofte Krista som en kilde i dine henvisninger. Hvad misser jeg? ;) Jeg har læst 1 dages kuren og den giver mening - men på daværende tidspunkt var jeg heller ikke klar over at Krista Varadys ADF forsøg mestendels foregår som letfaste - eller er det blot noget hun lader os tro?

En anden ting som jeg synes der bør tages ansvar om - i og med at du er med i en del fastegrupper på facebook kan du nok heller ikke have undgået at se at der er en del yngre kvinder som frekventerer disse grupper og som gerne vil springe på enhver undskyldning for at spise så lidt som muligt. Der er jeg bange for at dit indlæg kan tolkes som en blankocheck til kalorierestriktion på spisedagene og det synes jeg vil være uheldigt - da jeg ikke tror at det er du mener. Men også her er der stor forskel på mænd og kvinder ... ;)

Tak for "ruskeren" - den har sat tanker i gang her ... ;)