mazaaida

mazaaida

59p

197 comments posted · 4 followers · following 0

341 weeks ago @ KongsiBersamaNora - Tarikh penutupan Conte... · 0 replies · +1 points

maza penggembar lempeng cicah asam pedas, ok tak kak?

kihkihkih

341 weeks ago @ KongsiBersamaNora - Pengumuman terbaru Con... · 0 replies · +1 points

Wahh.. boleh join ni..
ihik ihik ihik

351 weeks ago @ cikgunaman - Caliph Busker di AJL 29 · 0 replies · +1 points

meletup-letupkan Caliph Busker sekarang ini..
rezeki tu.. hehehe
My recent post Aku Tanya

358 weeks ago @ KongsiBersamaNora - Jus Mutiara Kasih rahs... · 0 replies · +1 points

Ini perlu... untuk diri dan family.

hehehe

359 weeks ago @ cikgunaman - Soalan Ramalan Subjek ... · 0 replies · +1 points

soalan ramalan jadi kaya pula macam mana?
hehehe
My recent post Isteri Bekerja Hendak Membantu Suami?

362 weeks ago @ cikgunaman - Takwim dan Kalendar Pe... · 0 replies · +1 points

tahun depan 2015, mewah dengan cuti..

hahaha
My recent post Aqlan dan Arnab di Taman Haiwan Berjaya Hill Resort

363 weeks ago @ KongsiBersamaNora - Resipi jeruk mangga as... · 1 reply · +1 points

aduh! meleleh liur maza akak woii..
aderkkkkk

My recent post Aqlan dan Arnab di Taman Haiwan Berjaya Hill Resort

383 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Ini Semua Gara-gara Re... · 1 reply · +1 points

perkhh hebat! 17mm tu... boleh bikin wide pictures.

tontulah dgn camera yg canggih manggih tersebut, lepas ini kita boleh menjamu mata dengan hidangan gambar2 terbaik dari abg Anif. hehehe

385 weeks ago @ cikgunaman - Takkan Nak Biar Berlal... · 0 replies · +1 points

ranking maza dah berdetum ke paras lantai wakakaka..
uhuk!

385 weeks ago @ KongsiBersamaNora - Adam J Tan bawa rentak... · 1 reply · +1 points

Perkhh.. boleh dilayan ni bah..
wakakkaa

hip hop sama juga ler, walaupun pingang mudah lari alignment. haaha