Arianator forever

Arianator forever

20p

13 comments posted · 0 followers · following 1

2 years ago @ Famoza.net - Novi album Harryja Sty... · 1 reply · +1 points

Draga Famozo, pozdrav! Ponovo vam preko komentara piše Jana. 28. avgusta sam ja vama poslala neke radove. 28 septembra ste vi meni odgovorili. Napisali ste sledeće: "Jano, uopšte ne deluje da su ovo tvoji radovi, vidimo da dolaze sa raznih strana". Kada sam videla vaš odgovor, da budem iskrena, počela sam da plačem. Plakala sam zato što ti radovi zapravo nisu moji. Pronašla sam radove na internetu i poslala vama kao da su moji. Prosto me je preplavio osećaj sramote i stida. Shvatila sam koliko se vi zapravo trudite da objavite sve što vam ja i svi vaši čitaoci pošalju. Takođe, osećala sam da vam dugujem izvinjenje. I zaista, mnogo mi je žao što sam to uradila. Samo sam želela da vas impresioniram svojim talentom, a zapravo sam ispala tako glupa. Ubuduće, sve što vam budem poslala, biće moj trud i rad. Ovo se zaista nikad više neće ponoviti, jer to nije u redu i nije fer. Izvinite još jednom. Nadam se da ćete moći da mi oprostite. Pozdrav!

2 years ago @ Famoza.net - Taylor Swift ostala tr... · 1 reply · +1 points

Draga Famozo, imam jedno pitanje za vas. 29 avgusta sam vam poslala neke svoje crteže mojih omiljenih slavnih ličnosti. Čekala sam strpljivo, ali mi vi još uvek ništa niste odgovorili. Ubeđena sam da su radovi stigli i zamolila bih vas da bacite pogled na njih. Uskoro od mene možete očekivati nov blog i jedan veliki kviz. Pozdrav!

2 years ago @ Famoza.net - Janin blog: Saveti za ... · 0 replies · +1 points

Hvala draga! Drago mi je da ti je blog lep! Puno sam se trudila oko njega. Nastaviću da se trudim oko svojih blogova. Veliki pozdrav!!! <3<3<3<3

2 years ago @ Famoza.net - 'BLACKPINK The Movie' ... · 1 reply · +1 points

Ćao draga Famozo! Imam jedno pitanje za vas koje nije vezano za ovu temu. Poslala sam vam svoj prvi blog i mnogo bi mi značilo ukoliko biste ga objavili. Ipak, vidim da mi još ništa niste odgovorili. Molim vas, proverite da li vam je blog stigao i ako jeste, kažite mi vaše mišljenje o njemu. Pozdrav!

2 years ago @ Famoza.net - Anjin test: Pogodite p... · 0 replies · +1 points

1/11
Nije loše, ali možeš bolje. Svakako hvala što si igrao/la ovaj kviz i nadam se da ti je bilo zabavno!
Nema na čemu i lepo sam se zabavila! Kviz je veoma lep ! Uopšte ne slušam Oliviu Rodrigo i zato sam imala loš rezultat. Sve u svemu, lep kviz.

2 years ago @ Famoza.net - Kako se Ari i Dalton p... · 0 replies · +1 points

Stvarno mi je drago da su srećni zajedno!

2 years ago @ Famoza.net - Tini javno čestitala ... · 0 replies · +2 points

Svaka čast Ari! Slažem se sa Famozom da si to zaslužila!
Tini je divna osoba i jako je lepo od nje što ti je čestitala rođendan!

2 years ago @ Famoza.net - Anin test ličnost otk... · 0 replies · +1 points

Cat Valentine
Ti si slatka i dobra osoba. Razigran si i pomalo detinjast.
Uvek si nasmejan i zračiš dobrom energijom. Iako to ljudima smeta, tebe to ne pogađa. Nadam se da ti se kviz dopao.
Kviz mi se jako dopada i mnogo sam želela ovaj rezultat! Baš si me lepo opisala! Samo nastavi da praviš ovako lepe kvizove!

2 years ago @ Famoza.net - Pete Davidson: Trebać... · 1 reply · +1 points

Draga Famozo, veliki pozdrav! Imam jedno pitanje za vas koje nije vezano za ovu temu. Ja sam vam nedavno poslala neke svoje crteže i volela bih da ih objavite u rubrici My Art. Ipak, vidim da mi ništa niste odgovorili povodom toga. Da li su vam crteži stigli?

2 years ago @ Famoza.net - Mariana nam šalje tes... · 0 replies · +2 points

8/23 Super za početak :)
Sve sam nagađala. Uopšte ne poznajem ovog pevača.
Svaka ti čast za kviz Mariana! Vidi se da si se potrudila!
Nastavi da praviš ovako dobre kvizove!
Jedino me je poslednje pitanje malo zbunilo. Kliknula sam "ne" jer ne želim da postanem deo njegovog fandoma, a to je ispalo netačno! To pitanje je više za test ličnosti. Moj ti je savet da ga izbrišeš.

To je jedina zamerka! Sve u svemu odličan kviz!