framestone

framestone

23p

20 comments posted · 1 followers · following 0

571 weeks ago @ http://www.fmeenterpri... - berpasangan dengan lel... · 0 replies · +1 points

antara kamu dengan bro siapa lagi tinggi ek...

sudi x terima bro seadaanya... bro baru perasan pasal entry ini :)

572 weeks ago @ ROCKprincess's BO... - Free Domain By BroFram... · 0 replies · +1 points

bro dah view.. thank coz sudi join..

hope yang di tag dapat join juga
My recent post Si Tumit Tinggi

573 weeks ago @ HazmanFadzil.Com - NUFFNANG Premiere Scre... · 1 reply · +1 points

jomlayan tron.. jumpe di sana ek

573 weeks ago @ http://rajacopypaste.b... - TUTORIAL : CARA SUBMIT... · 0 replies · +1 points

untuk pengguna wordpress pun sama ek
My recent post Tazkirah Kenapa Diwajibkan Kaum Lelaki Berkhatan

573 weeks ago @ http://www.makbudak.com/ - Selepas Tren, Rapid Ba... · 0 replies · +1 points

rasanya buat nie xmendatangkan kesan yg bagus..

bas yang sedia ada pun xdapat memenuhi masa perjalanan.. nie kan pulak tambah bas..

confirm jenuh tgu bas je... alih2 bas yg dtg just untuk perempuan....

sila dapatkan solution before wat benda nie ek

574 weeks ago @ http://balqeesamanda.b... - Blog2 yang serba salah... · 1 reply · +1 points

memang ada sesetangh blog mereka tidak sedar.. widget or sebarang script yang dipasang di dalam blog mereka memberi kesan kepada mereka yang dtg membaca ke blog...

so cara terbaik.. kurang widget....

anyway.. nice blog :)
My recent post Segmen-Segmen Rasmi Di Blog BroFramestone

575 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Dahulu Aku Tak Percaya... · 1 reply · +1 points

he...23x kire ok la still ade calor hitam putih..

if warne biru je.. or blank x ke haru...

kena kuar duit beli tv baru
My recent post Pasangan Romantik

575 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Dahulu Aku Tak Percaya... · 1 reply · +1 points

oh.. lupe he..23x sape la yang set warne hijau ek...

hang tuah pun dah bercalor gak kan... time zaman p ramlee memuda dulu
My recent post Pasangan Romantik

576 weeks ago @ http://www.makbudak.com/ - Pemaikaian Tudung DiHa... · 1 reply · +1 points

apakah...!!!
My recent post Buat Duit Dengan Google Adwords

576 weeks ago @ ...Ieda Al-Habsyi... - SEPI · 1 reply · +1 points

terasa 2-3 menjak nie bro agak sepi :(
My recent post Buat Duit Dengan Google Adwords