fndrocka

fndrocka

43p

77 comments posted · 4 followers · following 0

534 weeks ago @ http://namiacinta.com - Kawan-Kawan Punya Pasa... · 0 replies · +1 points

pergh...full-time blogger ke hapa ni

585 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Patuhi Undang-Undang, ... · 1 reply · +1 points

smoga selamat segalanya...selamat hr raya!
My recent post Blognovela Raya - Syurgamu Syawal

586 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Kontroversi Iklan Hari... · 1 reply · +1 points

aku tak sempat lg nak tgk iklan tu kat tv..
My recent post Cerita paling falsafah pernah aku dengar

587 weeks ago @ This Heart Of Mine - Am I addicted to Twitter? · 1 reply · +1 points

tak into sgt twitter..but recently start to get into it.hehek
My recent post Roomate Rizal Yang Tak Puasa

587 weeks ago @ http://morningtonight.... - Berpakaian TAPI Berbogel · 1 reply · +1 points

oo...maknanya petg2 mata kau dah berbuka awal dr waktunya lah...haha

teknik guna suara manja kat awek tu kena hati2..kang puasa dorg lah yg batal.

fndrocka.wordpress.com

587 weeks ago @ http://nadiabyu.blogsp... - demam di bulan puasa · 0 replies · +1 points

cemana lak kamera leh memuluskan kulit. ..memg mulus lah tu..huhu

588 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Fantasy Premier League... · 1 reply · +1 points

aku mata pun rendah..rooney boleh plak demam selsema..tp aku taknaklah guna wildcard awal..yakin lg.hwhe

588 weeks ago @ http://rumah4tingkat.b... - Cerita Lucah Stoking · 1 reply · +1 points

ada juga dgr crita...kalau org nak beli kondom kat 7eleven..dia tak mintak kondom. .tp digelar sebagai stoking

588 weeks ago @ http://blablablabber.b... - Gridiron Gang Vs Remem... · 0 replies · +1 points

gridiron memang sgt motivational..hoho..and the fact that the movie is based on true story jadikan ia lebih briliant! sayu sekeejap bila dorg tunjuk real video kaat hujung movie.
My recent post Terawih Adik Aku

588 weeks ago @ bARdbOO - Salah ke berblog pasal... · 1 reply · +1 points

ni lah jadinya bila blogger fikir apa ygvdia buat semuanya betul..blogger lain buat semuanya salah. kalau dia tak suka nubhan...dia akan maki sapa suka.nubhan..haha. .