wynn

wynn

19p

9 comments posted · 0 followers · following 1

6 years ago @ KropBlog - NU sker der noget · 0 replies · +1 points

Det lyder rigtig godt Anders! :)

6 years ago @ KropBlog - Hvad er det, der er ga... · 0 replies · +3 points

Anders, mod dumhed kæmper selv...

Du har virkelig påtaget dig en umulig opgave, men respekt for gåpåmodet og entusiasmen.

God jul ;-)

7 years ago @ KropBlog - Er mælk farligt? (Mæ... · 0 replies · +1 points

"Én ting er at de bruger latterligt sensationalistiske overskrifter, men når de så først har fanget folk og scoret deres klik, hvad skade kan det så gøre at forsøge at holde lidt saglighed i formidlingen?"

Den kommentar er utroligt rammende.

Tak for indlægget.

7 years ago @ KropBlog - "Så nu giver sødemid... · 0 replies · +1 points

Længe siden, jeg læste det, men endnu et godt indlæg selvfølgelig!

Mht. sukker-debatten helt generelt, så så jeg lige denne foruroligende artikel: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/10/27/19305...

Men det var selvfølgelig udelukkende et spørgsmål om tid, hvornår de europæiske politikere havde fået nok bestikkelse til at fjerne loftet på de 5%. Ak og ve :/

7 years ago @ KropBlog - Ironman eller Ironmanisk? · 0 replies · +1 points

Amen...

7 years ago @ KropBlog - 5:2 - den falske faste? · 0 replies · +1 points

Super indlæg - som altid.

Eneste personlige negative erfaring, jeg har med faste, er, at jeg konsekvent får tynd mave (og generelt lidt ondt i maven) ganske kort tid efter, jeg spiser, når jeg har været i ketose. Har praktiseret faste i knapt halvandet år efterhånden, og er ellers enormt glad for det, men den personlige sideeffekt kunne jeg bestemt godt være foruden :/

8 years ago @ KropBlog - KropBlog er kommet på... · 0 replies · +1 points

"KropBlog has come on Facebook".

Dirty...! ;-)

8 years ago @ KropBlog - 5:2 kuren - anmeldelse · 0 replies · +1 points

Hej Anders.

Jeg takker. Aner ikke lige, hvad der skete med min Intensedebate-konto, men af en eller anden grund virkede mit password ikke, og jeg modtog ingen mail uanset hvor mange gange, jeg prøvede at resette det, så nu oprettede jeg denne Wordpress-konto i stedet.

Takker for godkendelsen og tillykke med bog-udgivelsen iøvrigt. Håber, at I får solgt en go' del. Har støttet en ganske lille smule ved køb af et enkelt eksemplar :-)

Claus

8 years ago @ KropBlog - 5:2 kuren - anmeldelse · 2 replies · +1 points

Har selv en søster, der umiddelbart også kun taber sig ganske lidt. Det har selvfølgelig en hel del at gøre med, hvad man ellers spiser de øvrige dage, men formentlig har det også meget at gøre med, hvad man vejer i forvejen - med BMI in mente, men endnu mere kropsbygning. Måske er du allerede i den lave ende mht. BMI ift. ønsket om at tabe sig? Jo større man er i forvejen, jo større effekt har vægttab jo også gerne især fra starten af (ret mig, hvis jeg tager helt fejl her Anders). Og mange, der ønsker at tabe sig, er jo gerne i den større ende, selvom der også findes dem, a la min søster, som kun ønsker at tabe et par enkelte kilo på maven.

Men eftersom man taber sig mest til at starte med og så gradvist mindre og mindre, ja så må man jo næsten også givetvis tabe sig langsommere allerede fra begyndelsen, hvis man allerede er tættere på sin "idealvægt" (eller hvad end, man ønsker at kalde det). Men som Anders siger, kan der selvfølgelig også være risiko for, at du har f.eks. PCOS eller andet, der evt. kan forklare dit manglende vægttab, så det kan være rigtig fint at få tjekket op på for god ordens skyld.

Mht. diæten som kur, så vil jeg gerne lige knytte en kommentar til den del også (igen, Anders, ret mig meget gerne, hvis jeg er forkert på den her :)). Kaffe og te er jo som sådan ganske fint, og du vælger jo selvfølgelig selv, om du vil indtage lidt kalorier eller slet ingenting i løbet af din faste. Men hvis du konstant over hele perioden indtager mælk, så faster du jo som sådan aldrig, og så opnår du formentlig slet aldrig den ketogene tilstand - og den må jo siges at være ret så eftertragtet, når vi snakker decideret kur og ønsket om tab af kilo (og i særdeleshed af kropsfedt).

Så du kunne evt. overveje at skære mælken helt fra, så kan der i hvert fald kun være større sandsynlighed for at se et drop i fedtprocent og livvidde. Hvis du så ikke kan undvære lidt andet i stedet for, så sørg for at du får så tæt på 0 kulhydrater som muligt, så du kan komme i ketose så længe af dine fasteperioder som muligt. Det essentielle er jo at give kroppen en pause fra kalorie-indtag, og så giver det jo meget lidt mening at opretholde et konstant indtag - så hvis man skal have noget, så giver det umiddelbart mening at holde det til så få "måltider" som muligt, for ikke at bryde fasten for ofte.