Bogdanovix

Bogdanovix

90p

51 comments posted · 12 followers · following 0

534 weeks ago @ http://anime.kage.ro/ - Bleach 344 ro sub - An... · 0 replies · +12 points

Ştiu că e greu, dar abţineţi-vă de la a comenta ce se întâmplă în viitor. Thanks.

535 weeks ago @ http://anime.kage.ro/ - Gintama 42 ro sub - An... · 1 reply · +1 points

Spoiler.

536 weeks ago @ http://anime.kage.ro/ - Kaiji 1 ro sub - Anime... · 2 replies · +6 points

Ştiu că e diferită, fiecare traduce ce îi place, eu unul nu mă omor după chestiile drăgălaşe şi pufoase, anime-urile de tipul celui de mai sus sunt mai curând pe placul meu. Sunt conştient că majoritatea vizitatorilor de pe site nu sunt amatori ai genului, însă dacă e ceva ce m-au învăţat seriile anterioare, e că tocmai ăsta e farmecul - să creezi diverse lucruri pentru oameni diferiţi cu gusturi diferite.

537 weeks ago @ http://anime.kage.ro/ - Hakaima Sadamitsu 10 r... · 0 replies · +1 points

Pentru că l-am luat la cunoştinţă şi nu era la subiect. Episoadele vor fi reparate pe parcursul zilelor, dacă îmi va permite internetul. 7 e deja pus.

537 weeks ago @ http://anime.kage.ro/ - Gintama 37 ro sub - An... · 0 replies · +2 points

Gintama!!!

537 weeks ago @ http://anime.kage.ro/ - Gintama 37 ro sub - An... · 5 replies · +3 points

Thanks, entuziasmul din comentariul tau m-a facut sa-l citesc cu zambetul pe buze.

538 weeks ago @ http://anime.kage.ro/ - Gintama 36 ro sub - An... · 0 replies · +3 points

Cred că explicaţia de pe Wikipedia e cea mai bună - am să încerc să o traduc:

Pachinko (パチンコ?) e maşinărie de jocuri japoneză. Se aseamănă cu una de pinball, însă îi lipsesc cele două aşa zise "vâsle" de jos (care la pinball ar împine bila în sus), şi în loc de o singură bilă sunt mai multe. Jucătorul eliberează bilele în maşinărie, iar apoi ele trec printr-o pădure densă de ace. Dacă ajung prin anumite locatii, se declanşează anumite evenimente, şi alte bile suplimentare sunt eliberate. În cele din urmă bilele pot fi date la schimb pentru premii.

538 weeks ago @ http://anime.kage.ro/ - Gintama 34 ro sub - An... · 0 replies · +5 points

Am sa-ti dau un raspuns pentru ca observ ca iti place sa te bagi in seama.

Nu am scris mesajul acela pentru ca nu am primit comentarii. L-am scris, dupa cum poate ti-ai fi dat seama daca l-ai fi citit, pentru ca am avut impresia ca aproape nimanui nu-i place seria - de fiecare data cand intreb pe cineva, de obicei primesc raspunsuri negative gen "e o serie cretina bla bla", si i-am indemnat pe cei care nu au curajul sa se avante, sa arunce o privire pe episod, poate le va placea. Daca totusi li se pare in continuare un anime cretin, mai bine ma apuc de o serie care sa fie pe placul tuturor, decat sa-mi pierd timpul si sa muncesc din greu ca sa ma uit singur. Pentru ca, sa fim seriosi, eu unul nu traduc pentru mine, eu am vazut deja seria, crezi ca am nevoie sa o citesc scrisa in romana de mine insumi? Asta suna mai curand ca o obsesie maladiva.

Partea cu "calca pe urmele celor acre doar copiaza embed sau traduc doar animeurile populare cum sunt aia care le-au furat si numele :))" ma lasa rece. Sper ca-ti dai seama si singur cat de stupida e trimiterea pe care o faci.

A treia chestie - "bogdane la varsta ta ar trebui sa pari un om in toata firea nu sa faci descrieri inutile...". Nici nu stiu la ce te referi. La faptul ca descriu seriile care sunt pe site ca sa fie accesate de cat mai multa lume? Da, ai dreptate, e jenant sa fac sa fie mai usor ca unii sa descopere o serie care suna interesant, cand poate nu au timp sa se uite la toate episoadele de pe site sa vada despre ce e vorba. (asta era sarcasm)

In ultimul rand, aici se discuta despre serie si despre partile ei bune si rele, daca nu ai nimic constructiv de zis la subiect, e recomandat sa nu mai lasi comentarii. Thanks.

538 weeks ago @ http://anime.kage.ro/ - Bleach 340 ro sub - An... · 0 replies · +2 points

Dacă nu merge pe "Peteava", poţi schimba pe Trilulilu, de sus, dând click în chenarul pe care scrie numele respectivei surse.

539 weeks ago @ http://anime.kage.ro/ - Naruto Manga 555 ro su... · 0 replies · +5 points

Se poare corecta, era ok daca ziceai si la ce cuvant mai exact.