zikeryhassan

zikeryhassan

29p

29 comments posted · 2 followers · following 0

539 weeks ago @ M Firdaus Mohd's ... - Yay! First Day Masuk U... · 1 reply · +1 points

selamat bersekolah. haha

552 weeks ago @ http://akmalhilmiseksi... - http://akmalhilmiseksi... · 0 replies · +1 points

wtf?

554 weeks ago @ TheFahmiMahat - Disunfriendable · 1 reply · +1 points

halamak. aku maen2 je soh translate kn. kau buat betol2. terharu aku

554 weeks ago @ TheFahmiMahat - Disunfriendable · 3 replies · +1 points

tolong translate kan boleh.

btw, it's so meaningfull

556 weeks ago @ Eh kid - Mak bapak dilema nak l... · 0 replies · +1 points

bila aku dapat tahu aku dapatsambung belajar jauh, aku memang seronok. sebab nak belajar cara hidup tempat orang. nasiblah parents aku tak halang

557 weeks ago @ http://www.tintapenaku... - LAWAK - Pengalaman Fir... · 1 reply · +1 points

sekarang ada langgar2 lagi ke? hihi

557 weeks ago @ Eh kid - Nak update lebih dari ... · 0 replies · +1 points

bagi aku, kalau sehari satu entri pon dah cukop baik dah

562 weeks ago @ Dunia Faris - Maafkan aku sahabat · 1 reply · +1 points

macam aku tahu siapa gerangan hamba Allah itu

564 weeks ago @ LePaK SiNi - Susahnya nak keluarkan... · 0 replies · +1 points

bakar je atm ni. ahaha

565 weeks ago @ KaiZeN SHiNoBi - KHaS KePaDa PeMiLiK BL... · 1 reply · +1 points

aku tgh bygkan kalau lelaki jd model tutorial pakai shawl.