zezebel

zezebel

39p

58 comments posted · 2 followers · following 4

539 weeks ago @ http://tengkorakemas.b... - Windows 8 on Windows XP · 1 reply · +1 points

Nampak cantik pula... suka tengok, :D

539 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Mozilla Firefox 5.0 · 1 reply · +1 points

Kenapa dia buat versi baru ya? yang version 4 ada masalah ke?
My recent post Increase your blogging motivation

541 weeks ago @ YastroOnLine - Contest Gempak DLSL 2011 · 0 replies · +1 points

Good luck Yas.
Try masuk blog bro Ismail tadi tak dapat. Nak guna join contest dia ni. Saya nak lamborghini. :D
My recent post No more free download in Malaysia

541 weeks ago @ YastroOnLine - Kisah2 Pahlawan Islam... · 1 reply · +1 points

Ramai yang cuba mengikut cara pahlawan dulu dengan meletupkan diri mereka di tempat-tempat awam yang majoritinya di singahi mereka yang beragama lain. Betul ke cara macam tu Yas?
My recent post Activate your Blogger mobile templates

541 weeks ago @ YastroOnLine - Sape buat fesyen rambu... · 1 reply · +1 points

Hahahahaha....
tak rela nak buat rambut amcam ni. Nanti tak pasal-pasal semua orang nak pegang kepala.
My recent post Activate your Blogger mobile templates

542 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Realiti Kehidupan #4 · 1 reply · +1 points

My dad pun selalu cakap macam tu...

542 weeks ago @ YastroOnLine - SBC June 2011 Giveaway · 1 reply · +1 points

Good luck for this contest, (^.^)

571 weeks ago @ http://diariummi.blogs... - Dugaan Kecil Buat Kami... · 1 reply · +1 points

Salam kenal.
Bukan selalu jadi minah rempit kan?
Sabar.., dugaan dari Allah tu. Maknanya dia sayang dengan Izan.
My recent post How to differentiate male and female Tokek

571 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Leonardo Da Vinci of ... · 1 reply · +1 points

Tahniah kepada beliau.
Saya tak tahu pasal F1 ni. Lesen pun belum ada lagi.
Hehehehehe....
My recent post How to differentiate male and female Tokek

571 weeks ago @ My Music, My Computer,... - Bila blog Adsense tida... · 1 reply · +1 points

Susah juga nak jaga adsense ni yer?
Tapi dari pembacaan saya, bukan semua niche boleh memberikan keuntungan yang maksima. Visitor dan template website itu juga memainkan peranan untuk menambah klik. Visitor dari Asia kurang untuk membuat klik berbanding US dan eropah. Kalau nak dapat earning yang bagus, kena buat niche yang boleh tarik pembaca dari sana. Kalau visitor ramai, lebih dari 2000 sehari tapi klik bawah dari 40, mungkin boleh try eksperimen kedudukan adsense tu. Cuba tengok blog lain macamna dorang letak.
Saya bukan penguna adsense lagi tapi suka baca pasal adsense ni.
My recent post WW- Which one is female tokay gecko