Tzipi

Tzipi

86p

946 comments posted · 10 followers · following 0

9 years ago @ http://filosofiepebord... - Boracit · 0 replies · +1 points

Fata se numeste " fata", pentru ca ... fata. Sunt fatatoare, pentru ca asta e scopul lor declarat pe lumea asta ( "implinita" ).
Este chiar irelevant cat de multi oameni imi apreciaza blogul si cati nu : traficul si aplauzele nu imi folosesc la nimic. Nu's de mancare, nu se citesc, nu dau orgasm : deci sunt irelevante.

9 years ago @ http://filosofiepebord... - Boracit · 0 replies · +1 points

Boracii sunt urati cu spume. scarbosi, de-a dreptul. Nu, n-am vazut idiocarcy.

9 years ago @ http://filosofiepebord... - Magazine in Canada · 0 replies · +1 points

Prietene, cred ca ai incurcat marfa cu amablajul, de data asta !
Sa vedem : evaluarea realitatii pe care am facut-o aici pe blog, n-are nici in clin nici in maneca, cu emotiile si traumele mele, ci are strict legatura cu constatatea unor fapte si comportamente alea societatii. Iar evaluarea asta nu a fost facuta subiectiv, emotional, cu " mi se pare mie" , ca m-a batut maica atunci cand am fost mica, de unde rezulta ca toate mamicile sunt rele. NU !
Cand am facut o evaluare, am ARGUMENTAT si am adus dovezile ( din presa ), care sa-mi sustina afirmatiile. Asta avem, cu asta defilam : adica realitatea in care traim e de cacat si n-are legatura cu emotiile mele, ci cu fapte concrete. Crede-ma, eu as fi prima bucuroasa sa pot scrie p blog, ca vaaai ce societate umana corecta avem si in ce lume minunata traim ! Dar NU exista nici o dovada in aceasta directie, ci in cea opusa.

Acuma, ca multi nu pot suporta realitatea si prefera sa refuze constatarea ei, sub pretexte subiective ( sunt eu traumatizata, si nu vad bine ce se intampla de fapt, in realitate ), asta nu mai e problema mea. Dr ii astept pe toti astia sa vina cu argumente care sa stea in picioare , si mai ales cu DOVEZI , sa-mi arate unde m-am inselat in evaluarea realitatii, asa cum am descris-o aici pe blog. In afara sa nege informatia de pe blog, fara sa aduca nici cel ami mic argument si dovada, altceva n-a facut nimeni dintre cei care s-au scandalizat pe aici. Ah, ba da : mi-ai zis ca realitatea e roz, da' nu vad eu bine ! Cand le-am cerut dovezi cu care sa-si sustina afirmatiile, au dat din colt in colt.

Da, realitatea e de cacat , omenirea traieste ins clavie, si e dficil de inteles si acceptat asta, pentru cei ci low IQ. Da' eu ce sa fac, daca asta e si alta nu-i ? Sa ma mint singura asa cum fac majoritatea oamenilor ( pentru a-si face realitatea suportabila ), si sa traiesc in disonanta cognitiva ... eu nu-mi permit !

9 years ago @ http://filosofiepebord... - Choose to be stupid ! · 0 replies · +1 points

Eu cred ca asta se si urmareste prin desfiintarea dreptului de a-si educa plozii ; sa ajunga o generatie de maimute salbatice, controlate cu televizorul ( propaganda ). Parintii in Cnada au fost redusi la simpli sponsori ai copilului si atat . N-au nici un cuvant de spus, copilul face ce vrea el, ba il si santajeaza ca il paraste autoritatilor ( si eu cunosc cazuri concrete ) daca nu ii da si nu ii face : o sa spuna ca e abuzat ( si va fi crezut ! )
Familia de care vorbesti a procedat foarte corect. Nici eu nu as accepta sa-mi cresc plodul in Canada ( daca as avea plozi ) si cu atat mai putin l-as da la scoala , indiferent in ce tara as trai).

Copilul cat e mic, invata prin experimentare directa. Cum nu poti sa-i bagi degetele in priza ca sa priceapa ca e de rau, ii poti da doua palme la cur, daca nu accepta sa evite priza. si la fel cu lucrurile abstracte, pe care le pricep mai greu : palma la cur o pricepe instant.
Problema e ca statul a CONFISCAT dreptul parintilor de a-si educa plozii, prin legi aberante si confiscarea plozilor sub motive puerile. Pe alta parte, problema parintilor este ca au cedat statului, dreptul lor de a-si invata plozii : adica isi dau plozii la scoala in primii 12 ani in care n-au ce cauta acolo. Si daca a tinut smecheria, statul s-a intins si mai mult, intervenind si in educatia celor 7 ani de acasa. Se va intinde si mai mult pe viitor, pentru ca parintii nu inteleg ce li se intampla si accepta. Iar aia care pica si ei ca musca in lapte si isi deschid ochii, isi fac bagajelu' si pleaca in alta tara, cu oameni normali la cap.

9 years ago @ http://filosofiepebord... - Puitori iresponsabili · 0 replies · 0 points

Puitorii sunt niste nemernici prin definitie ( indi mult i-ar " iubi" ) : doar un nemernic isi condamna plozii la sclavie pe viata, si sa traiasca intro societate primitiva si nedreapta. Restul cu iubire aparinteasca and shit, sunt praf in ochii plozilor : pretext de 2 bani, ca sa-si scuze puitorii nepasarea de care au dat dovada cand au puit.

9 years ago @ http://filosofiepebord... - Puitori iresponsabili · 1 reply · +1 points

Pana la in clasa a 8 a, am avut profesori si invatatoare obsedate de fatare si ne indoctrinau la greu cu mitul parintesc. Ne obligau de 8 martie sa scriem compuneri oda fatatoarei personale. Uram sa fac asta si scriam numai minciuni, pentru ca daca as fi scris ce cred cu adevarat, ma exmatriculau aia din scoala, desi eram doar prin clasa a 4 a ( invatatoarea aia era cea mai cretina cu fatatul ).

9 years ago @ http://filosofiepebord... - Puitori iresponsabili · 1 reply · +1 points

E adevarat, in Romania, din fericire, cazurile astea sunt raritati ( de regula fatatoare care au mai citit ele carti de afara, cu feminismul and shit ). In Canada, asta e normalitatea ; toate fatatoarele sunt convinse ca ele au drepturi, iar ceilalti doar obligatia sa le suporte marlaniile.
Din nefericire, am vazut ca de 8 martie, ziarele din Romania au inceput sa faca propaganda desantata feminismului prost inteles. Stai sa vezi ca varza o sa iasa, cand se va raspandi la nivel de mase ! Din fericire, totul va ramane la statdiul de " vise", pentru ca situatia ecnomica din Romania, nu le permite muierilor sa devina feministe .

9 years ago @ http://filosofiepebord... - Puitori iresponsabili · 1 reply · 0 points

Sa stii Christine, ca deja au aparut si in Romania, fatatoare fara bun simt, darcu " drepturi"si care calca in picioare drepturile celorlalti !
Am scris pe blog mai anii trecuti despre o gasca de fatatoare nesimtite, care se plangeau pe un blog, ca s-au dus ele insotite de ciurda de plozi, la un restaurant " child friendly " din Bucuresti, unde au stat 4 ore, timp in care ele au stat la barfa si plozii au acut ca toti dracii printre mese. Dupa care erau foarte revoltate ca la plecare, managerul restaurantului le-a spus ca data viitoare sa revina ( supriza ! ) .... fara plozi ! Da' cum e posibil sa fii " child frinedly" si sa nu suporti fara sa cracnesti, marlaniile fatatoarelor ?

9 years ago @ http://filosofiepebord... - Puitori iresponsabili · 0 replies · 0 points

Sunt absolut penibili si iresponsabili, cand ii vad peste tot, cu plodul atarnat de ei, ca maimutele cu puii in spate, prin locuri in care ploziin-au ce cauta. Isi tarasc astia boracii peste tot, si li se pare absolut firesc. Daca le zici ceva, se urzica imediat si iti raspund ca n-au cu cine lasa plodul acasa. Pai daca n-are cine sa se ocupe de borac, tu nu iti permiti ca trebuie sa mergo colo-colo, de ce l-ai fatat ? Mare e prostia omeneasca !

9 years ago @ http://filosofiepebord... - Crezatorii ! · 0 replies · +1 points

N-am primit nici un email la adresa tzipi_blog@yahoo.com. O sa iti trimit eu un email la adresa care ai scris-o in comentarii .