theKaizer1

theKaizer1

12p

8 comments posted · 1 followers · following 1

539 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Platekompaniet med sal... · 0 replies · +2 points

Ser bra ut og prisene var fine, men som andre kommenterer savner jeg FLAC eller et annet lossless-format.

543 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Tekno episode 4 · 1 reply · +1 points

Har dere gitt opp 1080p? :(

544 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Tekno episode 3 for de... · 0 replies · +1 points

Ja takk til 1080p ;)

544 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Bittorrent · 1 reply · +1 points

Apple TV støtter ikke 1080p og heller ikke h264 høyere enn Main Profile L3.1. (Blu-ray er High Profile L4.1) I tillegg støtter den fra det jeg kan tyde ikke høyere bitrate enn 5Mbps. http://www.apple.com/appletv/specs.html

Og med hensyn til hardware-spillere er mp4 bedre enn mkv, og mp4 er vel en offisiell standard mens mkv ikke er det.

545 weeks ago @ snever - Du skal ikke være ær... · 0 replies · +1 points

Jeg hadde en liknende opplevelse med et helt annet utfall når jeg møtte opp på Risløkka Trafikkstasjon for 1,5år siden. Først sa de at de ikke hadde fått søknaden min, jeg er ikke helt sikker men ganske sikker på at jeg hadde sendt den.

Jeg fikk lov til å fylle ut en søknad der og da og gjorde det. Jeg går også på medisiner i forbindelse med kronisk sykdom. Når jeg leverte søknaden brukte de en evighet på å finne ut av om medisinene på virket kjøringen, men jeg fikk til slutt lov til å ta prøven. Samme dag som jeg leverte den nye søknaden uten så mye som en legeerklæring.

Kameraten min, som hadde tenkt å ta prøven samme dag, var ikke like "heldig" og fikk ikke lov til å ta den. Merkelig system...

546 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Videoløysinga har få... · 0 replies · +1 points

Fungerer fint her: http://sigurd.norblogg.net/?p=236 og koden ødelegger ikke XHTML 1.0 Strict-godkjenningen.

Har for øvrig samme "problem" som Frank Eivind. Å blir til Ã¥.

546 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Tekno episode 2 er ute! · 2 replies · +2 points

Omtrent alle Hardware spillere (PS3, Popcorn Hour osv) krever L4.1 eller lavere. Dette setter sjeldent begrensninger når det gjelder kvalitet. Får å være L4.1-kompatibel kan en h264-stream i 1920x1080 oppløsning maksimalt ha 4 ref frames. Dersom dere følger dette skal PS3 og andre hardware-spillere kunne spille av filen uten problemer :)

546 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Bittorrent · 0 replies · +1 points

Det er ikke noe galt med filen, det er Popcorn Hour som i mange tilfeller ikke takler h264 over Level 4.1 (se wikipedia for mer info). Flyttefeber er encodet til Level 5.1 (6 ref frames, mens L4.1 i 1080p ikke kan ha mer enn 4), og dermed ikke kompatibel med majoriteten av hardware avspillere eller DXVA på ATi-sjermkort.

Til NRKbeta vil jeg bare si tusen takk for at dere stadig legger ut nye torrenter, og spesielt de i HD. I posten om tekno ønsker dere tilbakemeldinger på blant annet bitrate. Uten screenshots (full størrelse PNG) av kilde vs encode er det vanskelig å bedømme om det trengs mer bitrate eller ikke.