tekniker2

tekniker2

-89p

10 comments posted · 39 followers · following 0

3 years ago @ Våre Veger - Først ble det f... · 0 replies · +2 points

Hvitt tak I stål,vil ruste. En får da krokan is. Men kanskje det er meningen. Jeg besøkte nasjonale turistveier og toalettene var ute av drift og så allerede stygge ur pga. Manglende vedlikehold. Fint skal det være... hva med å gjøre ting enkt I stein som ikke krever maling og vedlikehold? Men sikkert kjekt å ha design konkuranser og sløse vekk skattepenger...

9 years ago @ Teknisk Ukeblad - Japanere lanserer &laq... · 0 replies · +9 points

Slike artikler har vi lest lenge, men har tilgode å bli realisert. Firmaer poster ofte slike pressemeldinger for at aksjekursen skal gå opp eller for at de skal få mer midler.

Verden skriker etter et billig effektivt batteri så vi kan bli kvitt fosile motorer i kjøretøy, det er det liten tvil om.

Husker en mann som lagde biler som gikk på komprimert luft også, men disse ble aldri noe av.

Men om noen klarer å lage et batteri som er revolusjonerende billigere og mer effektivt tror jeg det måtte bli Japanerne. Innen elektronikk har de jo vært langt foran hele tiden. Hele økonomien til landet kunne avhengige av det fremover om de fikk patent på noe sånt.

9 years ago @ Teknisk Ukeblad - – Regjeringen gi... · 4 replies · 0 points

Det burde også komme moms fritak for bruktbutikker. Det er jo allerede betalt moms på varen. Men vi lever jo i ett bruk og kast samfunn. Hvorfor elbiler har momsfritak og ikke el sykler kan en lure på. Men 250w er veldig lav effekt, burde være 500w, hvis en bruker sykkelen til a handle med blir den fort tung. Vi har også mange bakker i norge.

9 years ago @ Teknisk Ukeblad - Billige kubehus skal l... · 0 replies · 0 points

Kjøper gjerne et par sånne og setter opp i hagen min, da har jeg gjesterom om noen kommer på besøk...

9 years ago @ Teknisk Ukeblad - Her er grunnen til at ... · 0 replies · 0 points

Er ikke imponert over LED. Kjøpte en lampe på ikea, den lyste flott når den var ny men nå lyser den svakere etter noen måneders bruk. Og så blir den veldig varm, og det er masse elektronikk inni pæra. Denne elektronikken inneholder masse tungmetaller og gift...

Monterte noen led pærer i bilen, disse begynte å blinke etter en stund og måtte byttes. LED lyser nok lenge dersom man ikke driver dem så hardt, jeg monterte en motstand i lampene på bilen, de blinker ikke nå.

9 years ago @ Teknisk Ukeblad - Nå er Google Chr... · 0 replies · -1 points

Ser ikke poenget, er jo bare å strekke HDMI kabel mellom PC og tv. Mye vas for å slippe den kabelen.

9 years ago @ Teknisk Ukeblad - Denne lille kofferten ... · 0 replies · -2 points

250w er latterlig lav effekt når en tar med bakker og vind. 250w opphever knapt effekten av vekten av motor og batteri. Grensen burde være 500w i Norge og 30kmt.

9 years ago @ Teknisk Ukeblad - Siemens: – Lysbu... · 0 replies · +4 points

Je kjøpte en varmeovn på kjøpeseteret, en svensk kjede... Varmeovnen er på 1350W. La merke til at pluggen og stikkontakten var varm. Klippet over kina pluggen og skrudde på en elko plugg, la kobberet dobbelt inni pluggen siden det var 1mm2. Da forsvant varmen. Vil dere ha mindre brann så forby sveiste kontakter og lavt tversnitt på ovner! Klipp over levert plugg dersom du har varmeovn og skru på en elko plugg av god kvalitet.

9 years ago @ Teknisk Ukeblad - På disse strekni... · 6 replies · -45 points

Norske politikere må tette dette avgiftshullet straks, hvorfor skal rikinger få superlade?

9 years ago @ Teknisk Ukeblad - Statoil må spare... · 1 reply · +16 points

Kaffien fra automaten på Sola smaker bare helt grusomt, halvparten går jo i søpla. Har ikke turt å klage da hun bak disken er så søt og får sikkert dårlig betalt... Vi får nok anledning til å drikke kaffe under HMS møtene til Statoil. Er sikker på at Statoil skal spare så lederne kan få høyere lønn... PS! Ta gjerne bort FIRST PRICE kjeksen også som er full av usunn palmeolje. Kan også foreslå å innføre knekkebrød-dag i Statoil i følge faste dietten. Om alle arbeidere tar av 1kg kan vi spare masse helikopterfuel, og sparer penger til biff :-)