Stephen Wynkoop

Stephen Wynkoop

14p

5 comments posted · 22 followers · following 2

552 weeks ago @ Intense Debate Forums - Bug Reporting · 0 replies · +1 points

For some reason, the comments have stopped loading on my page. Really odd. I've confirmed the code is there, but I'm not seeing the comments block.

http://www.sswug.org/columnists/editorial.asp?id=...

I'm not sure why?

SW

(swynk@sswug.org)

552 weeks ago @ Intense Debate Forums - Bug Reporting · 0 replies · +1 points

I'm seeing this as well as of today - just confirming it's not just you.

553 weeks ago @ SQL Server Editorials ... - Stephen Wynkoop - Data... · 0 replies · +1 points

New comments feature is slick!

553 weeks ago @ Intense Debate Forums - Bug Reporting · 1 reply · +1 points

I just added IntenseDebate to my "blog" (not using a blogging tool - ask it's tied to an editorial system). The page renders correctly, but when you post a comment, it's throwing an error.

URL: http://www.sswug.org/columnists/editorial.asp?id=...

(Comments at bottom of post)

Description: Invalid Argument

I'm not sure what to debug on this - I can say that the comment is posted correctly and appears on the site. I'll leave my two test comments on there for the time-being.

Also, I turned on moderation, but the comments appear without being reviewed first. Is this because it's my own site, and not another user's comments?

553 weeks ago @ SQL Server Editorials ... - Stephen Wynkoop - Data... · 1 reply · +1 points

I just think this could be a really nice plugin for comments and dialog about articles.