species1980

species1980

112p

4,353 comments posted · 7 followers · following 1

508 weeks ago @ http://ha-na-ni.blogsp... - Biru Mata Hitamku.. Nu... · 1 reply · +1 points

Rasanya NISA KAY tak dpat masuk sebab tak cukup umur.... chinese guy tu namanya TIAN CHAD... and salam perkenalan....hehehehe

511 weeks ago @ Himpunan Kisah Sensasi - Pil ‘CUCI BENIH’ p... · 0 replies · +1 points

fatin : whoaa... nie dah kes tipu nie...

511 weeks ago @ Himpunan Kisah Sensasi - Kisah Lucah Melayu · 0 replies · +1 points

mohd shurohbil : itu memang betul bro....

511 weeks ago @ http://www.hilalazmi.com/ - Sukanya kita bila oran... · 0 replies · +1 points

Hahahaha .... benda FREE memang ramai yang suka termasuk aku.....

511 weeks ago @ Himpunan Kisah Sensasi - 3 beradik Kim berbogel · 0 replies · +1 points

asraff : diorang nie kan memang daring - sume adik bradik memang suka ....

512 weeks ago @ HazmanFadzil.Com - Big Boss NUFFNANG terj... · 0 replies · +1 points

fazrol : terima kasih sebab rajin singgah blog nie

512 weeks ago @ HazmanFadzil.Com - Big Boss NUFFNANG terj... · 0 replies · +1 points

zaid : biasa2x je la bro.... tapi kalau nak advert lagi best kan...

513 weeks ago @ HazmanFadzil.Com - Big Boss NUFFNANG terj... · 0 replies · +1 points

jamar : semoga termakbul la doa ko ni yea....

513 weeks ago @ HazmanFadzil.Com - Big Boss NUFFNANG terj... · 0 replies · +1 points

apaajanews : takde pancing2x nye bro.... saya nie orang biasa jee

513 weeks ago @ HazmanFadzil.Com - Aduan jenayah siber na... · 0 replies · +1 points

En Khairul : boleh tak kongsi info apa2x yang patut mengenai tips keselamatan agar blog atau website tidak digodam ?