perico_esceptic

perico_esceptic

95p

467 comments posted · 3 followers · following 0

2 days ago @ La Grada - Sevilla FC - RCD Espan... · 1 reply · +24 points

Derrota merescuda contra un rival superior. Han marcat en la primera que han arribat, i no hem sabut aprofitar el jugador de més. L'rcde ha jugat millor que al camp del betis, però avui no hi ha hagut tanta sort. I ja està. I contra el mandril també serà complicat. I després de la parada de seleccions caldrà començar a guanyar. I menys drames, que fa dos anys a la jornada 7 les sensacions sí que eren molt pitjors.

5 days ago @ La Grada - RCD Espanyol - Deporti... · 0 replies · -6 points

Resultat satisfactori en el partit més fàcil de les vuit primeres jornades. Però massa patiment, per culpa dels nervis. A veure si ara ens calmem una mica tots. Ara venen dos partits difícils on serà difícil rascar alguna cosa, i després de la parada partits accesibles on caldrà tornar a sumar de tres en tres.

1 week ago @ La Grada - Real Betis - RCD Espan... · 0 replies · -3 points

Avui, millor resultat que joc. Cosa que en el fons compensa el que havia passat en les jornades anteriors. I el gol en el temps afegit pot ser psicològicament important per a l'equip. Pel que fa al partit, dues coses. La primera que l'entrada de Loren per un migcampista a la mitja part ha tornat a sortir malament, igual que el dia de l'aleti. No li dono la culpa al jugador, però es perd més al mig del camp del que es guanya a la davantera. I la segona és que cal reconèixer el bon partit, altre cop, d'AleixVidal. Està tancant boques, almenys la meva. Ara cal que es recuperi i que mostri més resistència a les lesions que altres anys.

2 weeks ago @ La Grada - RCD Espanyol v Atléti... · 4 replies · +16 points

Molt frustrant. Bona primera part, segona que ha costat més. Mala pata de les baixes de tres centrals. Ha faltat fons de banqueta per compensar els seus canvis, és un tema de presupost. Menció especial per a l'àrbitre. Bé fins el gol anul.lat a Lemar, després s'ha espantat i ha anat escandalosament a favor del paleti.

Dos punts en quatre partits. Toca seguir lluitant. No és el moment de cremar res, però no val a badar.

3 weeks ago @ La Grada - Espanyol B-Numancia: D... · 0 replies · +1 points

He vist la transmissió pel canal youtube d'Espanyol Media. Tècnicament prou correcte. I almenys li han trobat una feina al Joan Capdevila. Excel.lent resultat en un partit força correcte. Igualat fins al gol d'Svensson, i després el numancia ha perdut els papers. Evidentment s'esperaven una altra cosa. Bon plantejames de LuisBlanco, tot i queI no m'han agradat els dos canvis defensius en els darrers cinc minuts quan el partit ja estava controlat. Un bon dia per agafar moral, però l'equip em sembla massa jove. Que ja va ser el problema de l'any passat.

3 weeks ago @ La Grada - Racing-RCD Espanyol Fe... · 0 replies · +2 points

Victòria per 0-2. Gols de Judit i Clara. Excel.lent resultat. Endavant noies!

3 weeks ago @ La Grada - El Espanyol da por cer... · 0 replies · -8 points

Tot i que falta una estoneta per a les dotze, sembla que no passarà res mes. Hora de fer balanç de la gestió de Rufete i companyia en aquest marcat d'estiu. Per al meu gust, un aprovat justet.
Molt bé les sortides. Sortides dignes per a LluisL i Moha, i cessions amb possibilitats per a Monito, VictorG i PolLozano. Hauria preferit que surtís Miguelon que no VGomez, però això és un problema de l'estiu passat.
I bastant malament les entrades. Crec que els problemes eren la porteria i el migcentre defensiu. (I no, no crec que el lateral esquerre suplent sigui una prioritat). A la porteria no s'ha fet res, i em temo que no s'atreviran a posar a JoanGarcia. Yangel és una millora clara per al migcentre defensiu, però no sabem quan podrà jugar. Morlanes té bona pinta, però va a una posició que ja està bastant coberta. Sergigomez, LorenMoron i AleixVidal són fitxatges que considero innecessaris. Crec que s'ha fitxat una mica per fitxar. Amb el mateix presupost, hauria preferit menys entrades però de millor nivell i/o en propietat.

4 weeks ago @ La Grada - Real Mallorca v RCD Es... · 0 replies · +13 points

Mal partit. I no tornem ara amb la pel.l-ícula de l'actitud. El problema ha estat el millor plantejament de sortida del GarciaPlasta, i quan el Vicent ho intenta arreglar a la segona part, el mallorca ha aturat el joc amb totes les trampes del món (espectacular el cuento del porter amb una pressumpta lesió), amb el permís de l'àrbitre.
Tampoc cal cremar-ho ara tot, perquè aquest mal dia no esborra el millor joc de les dues primeres jornades, que esperem es repeteixi en el futur.
Sobre actuacions individuals, i sentint-ho molt, l'home nefast del partir és Sergi Gomez. Assistència de luxe en el gol del mallorca. I moltes més errades. I el tenim fitxat per tres anys ... En fi, esperem que millori substancialment, contra el que indica el seu historial.

9 weeks ago @ La Grada - Sergi Gómez, el centr... · 2 replies · -8 points

Més cromos repetits. Tenim quatre centrals: Cabrera, Calero, DavidL, LluisL. Hi ha opcions realistes que alguns d'ells surti? Sembla que no. SergiGomez millora significativament els titulars? Per al meu gust és pitjor que Cabrera i similar a Calero. I si DavidL ha de jugar per decretoley ...
Suposo que el fitxatge alegra un sector de l'entorn que demana movimvents, però per fer fitxatges així, millor guardar-se els diners.

16 weeks ago @ La Grada - Atlético de Madrid v ... · 1 reply · +10 points

Conclusió lògica a una mala temporada, que continua una trajectòria descendent d'anys. Trist. Cap queixa de l'actitud de les jugadores. Però falta qualitat. Amb un fitxatge per línia, que es podria haver fet per una mínima part del que es gasta al masculí, s'hauria evitat el descens.
Mala feina de la direcció esportiva. A veure si l'any que ve es fa la inversió necessària per recuperar la categoria