PEREKA CERITA

PEREKA CERITA

70p

383 comments posted · 3 followers · following 0

421 weeks ago @ PEREKA CERITA - JODOH ITU MILIK KITA ... · 0 replies · +1 points

kepalabergetar

424 weeks ago @ PEREKA CERITA - KERETA NISSAN ALMERA -... · 0 replies · +1 points

WAH... review yang mantap dan detail.. jgn risau service center mmg bg layanan terbaik.. slps 2 3 hari hantar servis nnt ada pihak servis akan call tnya prbezaan slps servis.. plaing bagus klu terlanggar tak mudah kemek so juz perlu polish jer :)

431 weeks ago @ PEREKA CERITA - KAMPUNG GIRL (1 - 13 T... · 0 replies · +2 points

sorry.. dah ok.. dah letak 2 link baru

431 weeks ago @ PEREKA CERITA - KAMPUNG GIRL (1 - 13 T... · 1 reply · +2 points

sorry.. dah ok.. dah letak 2 link baru

431 weeks ago @ PEREKA CERITA - KAMPUNG GIRL (1 - 13 T... · 0 replies · +1 points

sorry.. dah ok.. dah letak 2 link baru

431 weeks ago @ PEREKA CERITA - CINTA JANGAN PERGI (TV9) · 0 replies · +1 points

episod brp

431 weeks ago @ PEREKA CERITA - KAMPUNG GIRL (1 - 13 T... · 5 replies · +4 points

thank inform.. dah letak link baru

432 weeks ago @ PEREKA CERITA - KERETA NISSAN ALMERA -... · 0 replies · +2 points

Kalau ada baget lebih leh ambik kereta mahal sikit.. nak jimat ambik almera.. tp almera tak power mcm kete city n vios.. nak murah kena tggu kerajaan turunkan harga kete.. nak kete lg canggih kena tggu new model la

433 weeks ago @ PEREKA CERITA - KERETA NISSAN ALMERA -... · 0 replies · +1 points

wow.. murah sangat tu.. agen2 berani cakap bg interes 2.48.. nak kurang bank susah nak bg.. sy pon harap2 pihak bank bg burah.. pihak bank xcall lagi bincang interest

433 weeks ago @ PEREKA CERITA - KERETA NISSAN ALMERA -... · 0 replies · +1 points

tu psl biasernya nismo ni tuk kete race jer.. mungkin juga nismo kuar nnt impul akan turun harga