Omni

Omni

51p

11 comments posted · 3 followers · following 6

9 years ago @ https://hunbrony.hu - Ekőzetesek a 20. r&ea... · 0 replies · +1 points

Remélem, hogy megint lesz Flimtől meg Flamtől egy dal. :D

9 years ago @ https://hunbrony.hu - Rainbow Power rekl&aac... · 0 replies · +4 points

Fillysecond az új Jegymesterünk? :O Alacsony költségvetésű meetek a fiókban. :D

9 years ago @ https://hunbrony.hu - Rainbow Power rekl&aac... · 0 replies · +9 points

Nekem is szorítotok egy kis helyet, srácok? :S Hozok első meg második évadot kazettán, nézzük azt és sírjunk együtt a régi szép idők után.

9 years ago @ https://hunbrony.hu - Tavaszi arculatv&aacut... · 2 replies · +3 points

Lehetne, hogy minden bannernél más színvilág legyen az oldalon? Csak mert nekem már most kezdi leterhelni a szememet ez a sok zöld (mondjuk lehet azért, mert egész nap fárad voltam).

9 years ago @ https://hunbrony.hu - Videó: Bronies ... · 0 replies · +2 points

Nyugodj meg, a pegasisterek nálunk szenteknek számítanak, mert kevesen vannak. A külső szemlélőknek viszont természetesnek tűnnek, hiszen a sztereotípiák azt diktálják, hogy lányoknak pónit, fiúknak eksönment.

9 years ago @ https://hunbrony.hu - 16. rész - Szel... · 0 replies · +1 points

Jelen, uram! :D

9 years ago @ https://hunbrony.hu - Tavaszi banner verseny... · 0 replies · +4 points

Én a Cadence és Shining Armorosra teszem a szavazatomat. Az ok annyi, hogy csodaszépen néz ki. :)

9 years ago @ https://hunbrony.hu - Bronies: The Musical · 2 replies · +2 points

Sajnos azért nem jók ezek a felmérések, mert eszméletlenül sok brony és pegasister van már, és nem a tényleges számú emberből készült a felmérés, csupán csak egy igen apró töredékből. Gondoljunk csak arra, hogy 2012 legjobb rajzfilmje lett több mint 5 és félmillió szavazattal. Tekintve, hogy ez elég nagy számnak tűnik ahhoz, hogy tényleges méretet adjon a fandom nagyságáról, még ezt is be kell szorozni legalább 4-gyel, de az is megeshet, hogy 5-tel hogy megkapjuk a jelenlegi és volt bronyk számát (és most nem mondtam sokat, talán még keveset is).

Azt kell, hogy mondjam, a 17,7%-os arány nagyon nem meglepő 20 milliós tételnél, de szerintem akkor is sok. Ha előállítanánk 100 bronyt, és mind őszintén válaszolna, akkor is maximum 3-4 homoszexuális lenne közöttük. Beletartoznak természetesen a pegasisterek is és a mindkét nem irányába vonzódó emberek.

Attól, hogy póni fanok vagyunk, nem lesz itt több meleg mint egy Star Trek, Walking Dead fandomban, vagy egy Elton John koncerten. És amúgy sem igazán bírja senki a meleg bronykat ha őszinte lehetek. D:

9 years ago @ https://hunbrony.hu - Bronies: The Musical · 28 replies · +4 points

Pontosan ezen akadtam ki én is, hogy a Musicel jó ötlet lenne, de, hogy mind a három főszereplő meleg... nem azt kellene kihangsúlyozni ezzel a darabbal, hogy a bronyk ugyanolyan heteró emberek, mint bárki más? Mert ha ez volt a céljuk, akkor igencsak kevés észt sikerült magukkal hozniuk az anyjuk méhéből.

9 years ago @ https://hunbrony.hu - Sajtos szendvics, rendel! · 0 replies · +8 points

Ez a sok spoiler... sajna mindig kísértésbe esek, és megnézem mindet. :C