nuargto

nuargto

36p

49 comments posted · 0 followers · following 0

7 years ago @ KongsiBersamaNora - Koleksi Baju Melayu ku... · 1 reply · +1 points

Raya tahun lepas anak-anak saya pakai baju raya Jakel Aaroon Aziz.. Nampaknya tahun ni macam kena pakai baju raya Nabil Ahmad pula...
My recent post Syukur Alhamdulillah... Rezeki Kali Pertama datang ke Majlis Sepetang Bersama Blogger 2015

7 years ago @ KongsiBersamaNora - Keputusan pemenang con... · 0 replies · +1 points

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tak sempat nak join hari tu.. Sebab masa tu sibuk sangat.. kemudian isi kandungan untuk menulis entri ini, agak berat... sebab saya kurang arif tentang petua dan Herba...

7 years ago @ KongsiBersamaNora - Doa pulih Koma · 0 replies · +1 points

Terima kasih di atas doa tersebut... Boleh dijadikan rujukan sekiranya saya memerlukannya pada kemudian hari..

8 years ago @ http://coretananuar.com/ - Pengalaman Kerja Part ... · 0 replies · +1 points

Nurul Ainie perlu mencari rakan yang memahami... Syukur Alhamdulillah, rakan-rakan serumah saya dan rakan-rakan sekelas saya memahami masalah saya pada ketika itu...

8 years ago @ http://coretananuar.com/ - Pengalaman Kerja Part ... · 0 replies · +1 points

Dyana.. Saya tak ingat nama syarikat tu.. Kalau saya ingat tentu saya dah kongsikan dalam entri ini.. Kalau Diana berminat, saya syorkan Dyana cari kerja Part Time di laman Web Job Di Rumah... Untuk maklumat lanjut, boleh baca di sini.. http://jobdirumah.com/klikdisini

8 years ago @ cikgunaman - Caliph Busker di AJL 29 · 0 replies · +1 points

Tahniah buat Caliph Buskers di atas kejayaan dalam AJL 29.. Ramai yang kagum dengan persembahan mereka.. ;)

8 years ago @ KongsiBersamaNora - Giveaway RM1500 Kempen... · 1 reply · +1 points

GA yang menarik... Semoga ramai yang akan menyertai GA ini...
My recent post Hadiah Istimewa untuk Perkahwinan Dr Fatin Liyana dan Dr Anwar Fazal

8 years ago @ KongsiBersamaNora - Bantuan 4WD LORI dan d... · 0 replies · +1 points

Semoga bencana banjir yang sedang melanda di pantai timur dan kawasan-kawasan lain di seluruh negara dapat segera pulih...
My recent post Rezeki daripada Dr Anwar Fazal dan Dr Fatin Liyana

8 years ago @ KongsiBersamaNora - Promosi Buffet : Royal... · 0 replies · +1 points

Nampak sedap makanan-makanan yang dihidangkan.. ;)

8 years ago @ KongsiBersamaNora - Bahaya Cacing dan petua · 1 reply · +1 points

Terima kasih di atas perkongsian info... Sebelum ni tak tahu pun dengan menyenyuh haiwan peliharaan, boleh terkena jangkitan cacing...
My recent post Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad