Namia

Namia

65p

277 comments posted · 1 followers · following 0

253 weeks ago @ namiacinta - Penting Ke Subscrible ... · 1 reply · +1 points

semua benda ada caranya ... tak jumpa pulak sesiapa yang menulis ttg ini ...
macam nak kena timba ilmu nie dgn yg lagi pakar ..

254 weeks ago @ http://www.mrjocko.com/ - Ramai Blogger Penipu -... · 1 reply · +2 points

kisah pulak saya orang nak kata apa ...
kisah pulak saya UV rendah ... kisah pulak saya kalau pergi event percuma ...
sebab saya mula semua dari bawah ... bawahh dan bawah ....

kalau terlalu nak kisah apa orang kata baik tak payah buat blog atau join apa2 .. duduk dendim dalam balang kaca ... heheheheheheh

254 weeks ago @ namiacinta - Jangan Batak Sangat Okey · 0 replies · +1 points

tau tak apa bhahahaha rasa nak sekeh2 je kan tuan blog tuh

254 weeks ago @ namiacinta - Jangan Batak Sangat Okey · 0 replies · +1 points

erkkkk amboiii terus kan

254 weeks ago @ namiacinta - Jangan Batak Sangat Okey · 0 replies · +1 points

blog tak femes pun ada je yg buat cam tu ... saya jumpa dekat blog yg tak pernah tahu ujudnya blog tu hiks

254 weeks ago @ namiacinta - Ninetology U9Z1 Yang S... · 0 replies · +1 points

ok lh dan puas hati juga guna phone ni :)

255 weeks ago @ namiacinta - Ninetology U9Z1 Yang S... · 0 replies · +1 points

terima kasih dan sudah di betul kan :)

255 weeks ago @ namiacinta - Jalan-Jalan Fikiran Se... · 0 replies · +1 points

kihkihkih malas nak fikir pasal gambar besar tu sedangkan size kecik je ...
dah buang pun ... adoiiii hiks

256 weeks ago @ namiacinta - Penipuan Yang Di Rancang · 0 replies · +1 points

biasanya info mereka akan beli dari orang dalam ....

256 weeks ago @ namiacinta - Penipuan Yang Di Rancang · 0 replies · +1 points

mmg kena hati-hati kak macam2 hal sekarang nie ..