milgracias

milgracias

89p

291 comments posted · 2 followers · following 0

2 years ago @ La Grada - Espanyol B - SD Formen... · 1 reply · +5 points

Sense haver vist molt al B. Roger Martínez i Rubén, em semblen els jugadors que potser tindran més recorregut al club. Però n'hi ha molts que apunten molt bones maneres i poden tenir futur al primer equip: Jofre, Omar, Villahermosa, Mahicas...fins i tot darrerament a Nabil li veig coses molt interessant. Amb Svenson, tinc molts més dubtes.

2 years ago @ La Grada - Las notas uno por uno ... · 0 replies · -15 points

Se que vaig contracorrent amb això, però per a mi Keidi ens dóna moltes coses però amb ell perdem tot el control del mig. El veig molt semblant aVictor Sánchez, que també ens va donar temporades de molt bon rendiment, molta intensitat i molt poc rigor tàctic, tan en atac com en defensa.

2 years ago @ La Grada - Espanyol - Barça: Lo ... · 0 replies · -4 points

Una llàstima perquè ja ho teníem, però la realitat és que haviem fet molt poquet per a anar per davant. Només dues genialitats de Darder ens han donat vida, i estàvem jugant amb foc.

2 years ago @ La Grada - Borja Iglesias desata ... · 0 replies · +14 points

Diu una veritat com un temple, ell estava a gust aquí però tan a club com a ell els interessava q marxes per aquell preu... No entenc la picada.

2 years ago @ La Grada - El RCD Mallorca, rival... · 1 reply · +2 points

Crec que és una gran oportunitat si es guanya. Veig possibilitats que Baleares, Girona i Sporting passessin, el Barca ho té molt complicat , Atlético també i Madrid no tant però tot pot passar. Et plantaries a quarts amb moltes possibilitats et toqués un equip assequible, i crec que també a partit únic.

2 years ago @ La Grada - Rayo Vallecano - Espan... · 0 replies · +1 points

Sé que segurament vaig contracorrent, però jo no veig a Keidi de titular... Tot puneonor i el que vulgueu, per recuperar pilotes perfecte, però si vols ser protagonista, no. Quan ell entra l'altre equip només ha de tapar a Darder per deixar-nos sense sortida de pilota i així passa cada partit... O poses jugadors que ajudin a la sortida de pilota (Morlanes, Melendi, Mérida...) o toca que la mitja punta ajudin molt més en la sortida: Embarba, Melamed O Melendi. Som massa previsible s en aquest sentit.

2 years ago @ La Grada - Álvaro García, quint... · 0 replies · +5 points

Amb tot el respecte... Aquest noi no és canterà nostre, és del Atlético, l'acaben de fitxar, no l'hem format... No fem com el Barca amb Abde O Pedri, etc...

2 years ago @ La Grada - El uno por uno del Esp... · 0 replies · +3 points

El millor ha estat Diego un altre cop. I Rdt ha donat un gol regalat a Wu Lei i participat en el gol... Més que molts.

2 years ago @ La Grada - Para Luis Enrique "Ra... · 0 replies · +13 points

Té molta i molt bona competència: faltava Gerard, Oyarzabal, Ansu, Ferran Torres... Llistó està alt

2 years ago @ La Grada - Stefan Savic, principa... · 0 replies · +2 points

Doncs quina putada això del Savic... Era el nostre millor argument ofensiu!!! L'autor de l'últim gol de l'Espanyol amb públic!!!