micarsan

micarsan

87p

13 comments posted · 17 followers · following 0

4 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +16 points

Tebas es un impresentable, no hi ha dubte, en el fons i en les formes. Però no oblidem que Tebas es el representant dels clubs i defensa els seus interessos. I no he escoltat cap club, NINGUN, que critiqui el que fa o diu. No passem per alt el seu silenci i consentiment en tota aquesta situació, perque seran tan responsables com el primer si s'acaba jugant.

4 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +39 points

Soc fidel lector i seguidor de Pericos OnLine, tot i que no comento gairebé mai. Vagi per endavant que trobo que els personatges Tebas, Rubiales, Roures, Lozano son impresentables. Llegeixo per aquest foro que si donar-se de baixa del futbol per la tele, que si els futbolistes no tindrien que acceptar els tests... En tot aquest "sainete", crec que no podem oblidar la part de culpa dels clubs, que no es poca, penso jo. Tebas representa els clubs, i a ells ja els va bé. Les maneres i accions de Tebas son impresentables, pero ho fa representant als clubs i no he sentit cap d'ells que ho critiqui ni mostri desacord amb les seves propostes. Els clubs estan callats perque ja parla per ells el Tebas, pero son tan consentidors de tot això com el que més. I quan dic els clubs vull dir TOTS els clubs. Potser ells també tindrien que rebre unes quantes crítiques, no?

5 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +8 points

Rubi ha actuat molt malament i ha demostrat ser molt desagrait, es cert. El fons (guanyar mes diners) es licit, pero les formes... crec que ja esta tot dit per part de l'afició. Ara bé, una questió que es despren de tot això es: si el Betis ha actuat de forma ilegal (no pot "tocar" l'entrenador tenint contracte amb un altre club), perque no el denuncia l'Espanyol? Sabem que no ho pot fer, pero quan ho fan no ho denunciem. Potser perque no guanyariem res? No ho se, pero d'aquesta manera crec que donem peu a que es pugui tornar fer (per part del Betis o de qualsevol altre club). I en tot cas, i si es així, quin sentit i quin valor te aquesta legislació, normativa o com es vulgui dir?

5 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: Op... · 0 replies · +8 points

Hola. Fa moooolts anys que segueixo la pagina pero fins ara no m'he decidit a participar amb un comentari. Tot el que exposes en el teu article es correcte, pero a més crec que hi ha un punt molt important (al menys per a mi) que no està tractat aqui: els clubs (l'Espanyol també) no tenen cap tipus de consideració (diria fins i tot respecte) per als seus socis. Fa temps que han venut per diners els horaris, amb els inconvenients que això suposa per la seva masa social. Fa poc han acceptat anar a jugar la Supercopa a Tánger i ara es planteja fins i tot anar a jugar partits de Lliga a Miami (no se si es farà, pero el fet es que els clubs -entre ells l'Espanyol- no s'han oposat; sino es fa serà per altres motius). Us imagineu que aquest any guanyem la Copa del Rei i ens diuen que la Supercopa es juga a la Xina, o Marroc, o... No penseu que seria una falta de respecte cap al soci de l'Espanyol? Doncs tinguem clar que això ha passat (amb altres equips implicats) i pot tornar a passar. O us imagineu que el partit escollit per jugar a Miami (mes enllà de si es fa o no) arriba a ser l'Espanyol-Barça? Podria haver passat, i no crec que cap club hagues dit que ell no anava (perque fins ara crec que cap club ha dit que s'oposa, al menys obertament, a aquesta idea del Tebas). Per què? Doncs perque tot es questió de diners i els socis els importem ben poc, en aquest sentit.

En tot aquest contexte, doncs, crec que l'Espanyol tindria que cuidar (mimar, diria) els seus socis. No nomes no ho fa sino que quasi els penalitza amb unes pujades de preus que tothom coincideix equivocades i desencertades. Ara es un moment per procurar mes que mai que l'aficionat vagi al camp. Donat que els ingressos grans pels clubs venen d'una altra banda, procura al menys que el soci vagi a a animar l'equip (recordo que en horaris venuts per diners) i l'Espanyol ha fet tot el possible perque no sigui així. Aquesta es una raó mes, segons la meva opinio, per explicar la baixada de socis.

9 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: Re... · 0 replies · +1 points

2-1 sergio garcia

9 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: Re... · 0 replies · +1 points

3-1 victor sanchez

9 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: Re... · 0 replies · +1 points

2-2. Stuani

9 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: Re... · 0 replies · +1 points

1-0 sergio garcia

9 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: Re... · 0 replies · +1 points

2-1 sergio garcia

9 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: Re... · 0 replies · +1 points

1-1 lucas