Md Tanjong

Md Tanjong

101p

2,231 comments posted · 19 followers · following 1

311 weeks ago @ - Berita Ni Semua boleh ... · 0 replies · +2 points

Salam bro @PD

hilup sinang sinang !
mati pegang bendela...
mau ingat alias conggo sikit...

kah kah kah

311 weeks ago @ - Jangan dok \'LIKE\' ta... · 0 replies · +2 points

tengkiu bro kandis dgn info nie

311 weeks ago @ - Berita Ni Semua boleh ... · 0 replies · +3 points

hang minat perangai baran dia...dari muda sampai tua..tak berubah
dia saja tau jengkel kat orang ?
yang orang menyampah habih kat dia..tak pulak dia perasan ?
masa '74 dulu..aku ada sama dlm demonstrasi student depan bangunan sultan abd samad
mamat nie laa suh angkat stage dari padang selangor kelab (dataran merdeka) laa nie ..pi tengah jalan
apa lagi ...fru sentak ler...

kah kah kah

311 weeks ago @ - Video Kazim Is The DUK... · 0 replies · +3 points

kah kah kah...
yg hang pi rawit ngan aku sampai nak letup meletup aku nie pa hal Pak Maon? kah kah kah
hang bedal kandis sorang dah ler ! keh keh keh
********************************************************
Tengok vid duke nie..tak dak ilmu boleh kutip bro !
ilmu penaik semangat assobiyyah melayu sarkis grombolan ada laaa !
ilmu yg Islam dah letakan 'stopper' dah 1000 th lebih dah...Bani melayu sarkis Umnuuuuu dok kutip bawa mai
peramai lagi ! memang duke 'jahiliah' bro ! tu pun jangan ! ramai pencacai suke bukan main ? pasai tu aku tak pernah suka puak nie ! kah kah kah
lagu nie laa depa dok pelaga orang...bila negara 'haghu bighu'..'huru hara' ? orang lain kena demah..
depa makan nangka ! getah depa tempek kat kita !

kah kah kah

311 weeks ago @ - Pendidikan Seks Lepas ... · 0 replies · +2 points

ilmu soksek nie bro !
kalao tak ajaq pun ! depa tau seniri,,,
dalam tak ajaq pun...merata depa demonstrate ! prakrtikal lagi !
pantang ada peluang ! nie sume agenda mat berkarisma tu laa...keh kehkehkeh !

311 weeks ago @ - Mencari Asnaf bukan As... · 0 replies · +3 points

wkslm gc !
ada ka camtu bro?
tobat depa tak mau ! kah kah kah

311 weeks ago @ - Once Upon a time In Ba... · 0 replies · +1 points

tua2 hang pun macho ke lagi mat striker ?
aku nie muda banyak dari hang !
Tak cayer? hang tanya jafaro..memba kamcing aku tu
tidak pun hang tanya gc atawa sepai malaya !

kah kah kah

311 weeks ago @ - (Nanik Riyati)- \'K... · 0 replies · +3 points

bro GC !
jenuh depa nak tangkap ayat hang
dok citer pasai hang ngan mami jah !
RM mampoih nak paham nie ?
hang dok bawa mami pi lorong kulit buat pa?
puak tu sume bukan pakai bahasa sorat ! bahasa depa ikut teradap saja...
sapa kena..jenuh melilau !
kat situ mcm2 ubat kuat dok ada !
silap ari bulan..lembu pun lembik bro !
pil kuda pun belambak depa dok taboq !

kah kah kah

311 weeks ago @ - 183 Pejuang Hak Rakyat... · 2 replies · +2 points

Perjuang hak rakyat biasanya ramai yg kena bro !
nak selamat kena padu padu !
yg berjuang nanti mcm2 kena...lebih teruk dari 'mati'..
kalo mati berkalang tanah !
yang nie berkalang maruah ! berpuluh tahun menegakan maruah !
cuma pejuang yg 'lemah' saja 'mati' sebelum 'mati' ! tapi dok rasa 'hidup'
pasai dok boleh 'merepet' dok boleh 'wirid' lagu yg 'depa' suka dengaq !

kah kah kah

311 weeks ago @ - Andorra La Vella · 0 replies · +4 points

bro SGDT

angan hang tu cantik bro !
RM boleh tolong proceed kat tokeh...