iscandesign

iscandesign

18p

14 comments posted · 1 followers · following 0

13 years ago @ Dunia Iskandar - SNOW AND MORE plugin W... · 0 replies · +1 points

Ahahaha.. aku mmg masa awal setup blog ni kan. mmg saje nak seronok2. huhuhu.. tak tahu blh dptkn trafik dari blog. skg mrasa jg. cme tak tumpu sangat. semberono je buat blog. huhu.. nnt ak try klo buang snow ni akan buat blog ni lagi cpt load, ak buang, if not.. ak nak letak gak. cam besh jek.huhu...

13 years ago @ Dunia Iskandar - Tak kurag hebat JubahO... · 0 replies · +1 points

haa.. da blh tgk dah kat jubahonline.com. beliau dah update web nya. tp masalahnya die tukar theme. jadi tak sama. aku kena resize balik. huhu..

13 years ago @ Dunia Iskandar - rocket theme penyedia ... · 0 replies · +1 points

ohoo.. lesen ni tahan brp lama dgn byr RM1000 ni? sorry ar.. broadband slow bro. mmg xdpt buka web sehebat RT. huhu... tak dapat tgk spesifikasi untuk developer ni..

13 years ago @ Dunia Iskandar - SKYNET memang tak bole... · 0 replies · +1 points

hmm.. aku pn xpastilah. mmg ini yg berlaku hari tu. bkn apa.. aku tak kisahpn kalau hantar lambat. tp kalau dah janji.. kena tepati laa.. alasan apa th. ak xingt dh..

cm rumah sewa ak dlu.. janji nk blikan meja study, tp smpai abes ak duk situ xdpt2.geram n bengang lah. kalau die nk bg lagi 2 bulan pn ak snggup tggu sbnrnya.. tp dia janji ESOK (masa aku ngadu nak meja study disediakan). hmppph.. smpai ak abes duk umh sewa die xdpt2..

13 years ago @ Dunia Iskandar - Semerbak.net kembali b... · 1 reply · +1 points

dok pehe sangak! tapi ok laa.. huhuu.. nama aku paling atas dan paling takde .Blogspot lah. huhu.. beesh3...

13 years ago @ Dunia Iskandar - Tak kurag hebat JubahO... · 0 replies · +1 points

hoho.. ini belum dimasukkan lagi. kalau nak tgk yang betul pny di sini : http://iscandesign.com/rd/jubah

haa.. ini mmg aku design. dan akan dimasukkan tak lama lagi.

13 years ago @ Dunia Iskandar - Semerbak.net kembali b... · 0 replies · +1 points

kena tag? camana tu?

13 years ago @ Dunia Iskandar - rocket theme penyedia ... · 0 replies · +1 points

serious ke!?? RM1k! hmm... apa kelebihan nak jadi developer ni? jadi designer utk RT.com ke?

13 years ago @ Dunia Iskandar - akhirnya pos dalam twi... · 0 replies · +1 points

nnt aku cari.. bagi URL ah kalo boleh. aku susah sikit klo org sebut jek tanpa URL. hehee...

13 years ago @ Dunia Iskandar - mungkin ini yang dikat... · 0 replies · +1 points

inilah kehebatan aku ajie. bukan senang nak disguise maksud sebenar sesuatu perkataan. haha.. aku telah berjaya dengan cemerlang! komenlah wahai rakan2 ku jika dikau tidak faham! huhu.. ini bermakna kemahiran memeningkan org lain aku semakin meningkat. hee..