Isa

Isa

93p

1,419 comments posted · 10 followers · following 0

167 weeks ago @ IkutSukaAku-Isa - Buat Undang2 BODOH..!!!! · 0 replies · +1 points

Adusss.... mamat sengal mana pulak nih..., gua citer pasal penguatkuasaan undang2, dia citer pasal hisap rokok... bila masa pulak gua hisap rokok.

Lenkali kalau failed dalam subjek pemahaman tak payah busy batang konek nak komen kat sini... kalau dah komen luar tajuk itu namanya bangang abadi....!!!!

194 weeks ago @ IkutSukaAku-Isa - Kaunter Bas Ekspress · 0 replies · +1 points

Perghhhh... mana punya walaun sesat kat sini, sensitip dgn perkataan pak lebai... hahaha... pemahaman kureng nih... hahaha...

242 weeks ago @ http://darisungaiderha... - Macam inilah baru pemi... · 2 replies · 0 points

Baju merah... Mustapha Mohamad buat apa tuuuu.... iringi Soltan ke...

244 weeks ago @ IkutSukaAku-Isa - Wooiiii.... Bangang...... · 0 replies · +1 points

Wsalam Bro;

Hahaha.... betul... betul... betul....

246 weeks ago @ IkutSukaAku-Isa - Tragedi Proton... Taub... · 0 replies · +1 points

Gua rasa lu salesman proton atau kerja dengan proton... muakakakaaaa.... opppsss.... nickname tu memang sesuai sangat dgn lu....

246 weeks ago @ IkutSukaAku-Isa - Tragedi Proton... Taub... · 0 replies · +2 points

Betul tu bro, nak nampak hebat punya pasal semua parts dan brand beli drpd Jepun, dah jadi sebijik kereta mengaku kereta buatan Malaysia... hahahaha...

246 weeks ago @ IkutSukaAku-Isa - Tragedi Proton... Taub... · 1 reply · +2 points

Ini lagi sekoq makhluk bebal yang dok bawah tempurung.... ada ke dalam penulisan gua tu sikap angkuh dan sombong...???

Lagi cakap berlapik ada laaa...., gua menyeru supaya kita tau menilai duit ringgit hasil keringat kita drpd beli barang takda kualiti adalah lebih baik bersabar simpan duit lebih sikit beli yang ada kualiti. Cuba search google tentang produk proton nih... baca yg majoriti yeaaa... jangan jadi macam bn... minoriti yang menang... hahaha... harap faham maksud gua ok...

246 weeks ago @ IkutSukaAku-Isa - Tragedi Proton... Taub... · 0 replies · 0 points

Bro,

Lain kali baca dan faham betul sebelum komen, baca dengan minda terbuka dan melihat dari skop yang luas. Lu pernah tanya tak kenapa sparepart proton mahal, kenapa harga proton di luar negara lebih murah dengan spesifikasi yang lebih bagus daripada buatan dalam negara. Kenapa ada diskriminasi kepada rakyat sendiri. Jangan la jumud sangat beb...

246 weeks ago @ IkutSukaAku-Isa - Tragedi Proton... Taub... · 0 replies · 0 points

Di bawah ini adalah komen mamat Pasir Jerlus dan Anonymous, gua dah bgtau semua komen selain dalam ruang komen Intensedebate gua takan layan, tapi masih bengap. Lepas tu si Pasir Jerlus tu ingat gua ni spesies mengadap komputer 24 jam agaknya..., gua dah bagitau kat bahagian pengatas warning blog nih... masih tak faham2, kan dah jadi gilababi meroyan tak tentu pasal sebab komen dia tak di publish. Makhluk spesies Binatang pun faham cakap manusia, inikan pula makhluk yang di namakan manusia.... hampehhhh.... hahahaha... gua c&p jelah dari ruang Awaiting Moderation Commernts:

Kalau kedekut nak publish tak payah jadi blogger... on Tragedi Proton... Taubat Tak Mau...!!!!

pasir jerlus
on 11/30/14

Memang proton tak guna. on Tragedi Proton... Taubat Tak Mau...!!!!

pasir jerlus
on 11/30/14

Memang betul. Bukan sy nk sokong mana2. Tapi pengalaman pakai kereta proton memang menyeksakan. tu hari saya beli savvy. Tak sampai setahun boleh mati tengah jalan. Panggil mekanik tengok semua tak tau punca sebab apa mati. Panggil tow truck bwk balik. Rehatkan dan pusing keliling cari orang yang tau baiki. Alih2 member beritau suroh tukar sensor. Harga rm 550. Besar ibu jari je. Lepas tu buat hal lagi. Sensor lain pulak. Kena 500 pulak. Sensor x tau ada berapa jenis sensor. Semua ratus2. yang paling x tahan selau mati tengah jalan. Nk jual x laku. Nk pakai takut mampus tengah jalan. Tak tau la. Falam hati menyumpah habis kt proton ni. Kita dah lah orang susah. Cari duit macam nk terkeluar isi jubor.... on Tragedi Proton... Taubat Tak Mau...!!!!

pasir jerlus
on 11/30/14

SELAGI UJUDNYE PUNAHSEHAT PROTON,MAHATHIR KUYAKUTTY,PROTON TAK KAN KEMANA. on Tragedi Proton... Taubat Tak Mau...!!!!

Anonymous
on 11/30/14

(Copy paste tu bukannya apa, saja nak bagitau masih ada lagi manusia yang bebal tak faham bahasa dalam abad ke 21 nih)

248 weeks ago @ IkutSukaAku-Isa - Suaranya.... Bergetar ... · 0 replies · +2 points

Wsalam Bro Hanz;

Nak buat camna bro.... budak2/anak2 sekarang lebih cenderung pada budaya/lagu barat daripada yg berbentuk keagamaan, suruh sebut bulan2 Islam pun ada yang failed...