henriksen

henriksen

8p

5 comments posted · 4 followers · following 0

13 years ago @ Teknisk Ukeblad - – Simonsen b&osl... · 2 replies · +2 points

Og politikerne holder fremdeles kjeft...

14 years ago @ Teknisk Ukeblad - www.tu.no/it/article20... · 1 reply · +1 points

Kan det være at du synes "gensesnitt" passer bedre enn "kobling" fordi det er et ord mer eller mindre funnet opp til det du bruker det til? :)

Men jeg og synes "grensesnitt" er noe mer enn en "kobling". En kobling ser jeg på som to ting som *kan* kobles sammen (f.eks. en stikkkontakt og et støpsel former en kobling) mens et "grensesnitt" er et lag mellom to ting som i utgangspunktet *ikke* kan kobles direkte sammen. F.eks. at tastaturet blir et grensesnitt mellom fingre og en datamaskin.

14 years ago @ Teknisk Ukeblad - www.tu.no/it/article20... · 0 replies · +1 points

Jeg synes "lodden" formidler ganske bra hva det handler om. Ting som er loddne har et lag med hår som gir et uklart ytre. Det er en bra oversettelse av det engelske ordet fuzzy og det skader jo ikke at et utrykk "ruller av tungen". I tillegg har det ikke "bagasjen" som Badrap snakker om.

14 years ago @ Teknisk Ukeblad - www.tu.no/it/article20... · 1 reply · +1 points

Feilsøking av feilmeldinger er en vanlig irritasjon med norske programmer/OS. Problemet er enkelt løst ved at det legges ved en feilkode som unikt identifiserer den feilen.

14 years ago @ Teknisk Beta - NĂ¥ kan IE6-dugnaden s... · 1 reply · +1 points

Uansett når det blir hadde det vært greit å streamet møtet via en eller annen tjeneste samt hatt en metode for input fra de av oss som ikke sitter i Oslo.