hanamichi_78

hanamichi_78

77p

556 comments posted · 3 followers · following 1

191 weeks ago @ http://seriouslybyme.b... - 3 Free Cloud Storage ... · 0 replies · +1 points

memang mudah juga nak akses sebab dah banyak fungsi terbaru dalam google drive. Tak perlu attachment file dlm emel lagi.

198 weeks ago @ http://seriouslybyme.b... - Beli Power Bank Atas T... · 0 replies · +1 points

selamat samapai tu dah confirm, cuma takut sampai ke tangan orang lain yang tak sepatutnya. Tak selamat la barang tu :)

198 weeks ago @ http://seriouslybyme.b... - Beli Power Bank Atas T... · 0 replies · +1 points

boleh cuba, try la beli barang yang harga murah2 dulu. Test sistem kot2 berkenan. Lepas puas hati boleh la try barang2 mahal plak.

198 weeks ago @ http://seriouslybyme.b... - Beli Power Bank Atas T... · 0 replies · +1 points

saya baru je cuba ni.. takde pengalaman lagi ni.

198 weeks ago @ http://seriouslybyme.b... - Beli Power Bank Atas T... · 0 replies · +1 points

tapi masih ada kekurangannya, khuatir juga kalau barang sampai tu kualitinya kurang dan tak memuaskan. Almaklumlah tengok barang depan pc je.

198 weeks ago @ http://seriouslybyme.b... - Beli Power Bank Atas T... · 0 replies · +1 points

harap2 yg beli ni pun bertahan lama gak. Kalau ok, boleh percaya la jenama pineng ni.

198 weeks ago @ http://seriouslybyme.b... - Beli Power Bank Atas T... · 0 replies · +1 points

murah kalau kena dengan diskaunnya bro.

199 weeks ago @ http://seriouslybyme.b... - Lagu Cinta 90\'an · 1 reply · +1 points

Aku pun layan FTG dengan Subculture, cuma Subculture tu bukan kategori trash, tu alternative kan..

199 weeks ago @ http://seriouslybyme.b... - 3 Free Cloud Storage ... · 0 replies · +1 points

terbaiklah bro, ada cadangan storage yang lain x?

199 weeks ago @ http://seriouslybyme.b... - 3 Free Cloud Storage ... · 1 reply · +1 points

box.net camne prestasi bro, ok ke?