greatchief

greatchief

69p

341 comments posted · 3 followers · following 0

383 weeks ago @ - Berita Gembira Untuk R... · 0 replies · +5 points

Salam,
Otak macai kat pala lutut.
Sentiasa dok program..hidup melayu ..hidup melayu...hidup melayu..
Bagi aku elok pi mampoih buang lah melayu2 ni smua.
Ada ramai buat menyemak ja dlm m'sia ni..
Sampai no words to describe dah kat depa ni.
Hanya buah maki ja yg. layak utk. depa...kamjat

383 weeks ago @ - Sekolah Kebangsaan Vs ... · 0 replies · +4 points

Salam,
Utk. melahirkan generasi songkok laboh
bertingkat2 senang la di cari.Payah lah kalau
nak dpt. yg berketayap.Tgk. saja org. tua tu
PEGAWAI (2 dapoq nak pi 3 dapoq)....KAHKAHKAH...serhopa lembu
kena cucuk hidung..Sistem yg. dok ada nak bagi next generation
hari2 ragut rumput lagu depa...Kalau 90.20 suria fm kot ..kata
"lagu mana pon utk. hangpa"..selit plak ruangan blajaq bahasa hokkien
Dpt. sepatah dok hafal "JIB HONG".."MASUK ANGIN" dok tunggu
bila gamaknya mai lagi sepatah "KELUAQ ASAP"...eloklah
masuk angin keluaq asap......lagu tu lah...

Bro Kandis payah2 hantaq pi pondok dorian lah ..kahkahkah
slow slow bro....plan2 kayuh

383 weeks ago @ - Sepatutnya..Yang tidak... · 0 replies · +1 points

salam mie,
ada subsidi ka..kahkahkah...

383 weeks ago @ - Kolumpo..KowLoon.. · 0 replies · +1 points

salam ANON,
Btl. tu public transport..kita dgn. x tau ckp cina pon bleh sampai ke mana saja..

383 weeks ago @ - Kolumpo..KowLoon.. · 2 replies · +3 points

Salam,
Thn. 90an semasa kerja dulu pernah di hantar ke Hong Kong
utk. equipment buy-off.Berbicara dgn. sale service engineer Hongkee
katanya kebanyakan rakyat di sini menghabiskan masa di luar rumah
hingga larut mlm.Rumah di angGap sebagai hotel penginapan hanya utk
tido & mandi.Rumah pangsa yg hanya 1 hall & 1 bilik mencecah 1 juta rm.
Parking keta pd waktu tu kalau ikut harga kita sejam RM/JAM15.dOK NPK. DAH
SELAGI HARU BIRU LAMBANG DACING PERINTAH KITA MENUJU KEARAH NI.
Bila sampai destinasi ni yg. 2 dapoq nak pi 3 pon bleh hilang hensem....
..plan2 kayuh.......

383 weeks ago @ - Rokok Seludup · 0 replies · +2 points

salam,
KAHKAHKAHKAH...

384 weeks ago @ - Sharing:\"KAMU MELIHAT... · 0 replies · +1 points

salam,
SYUKUR lah m;sia masih aman...kahkahkah https://www.facebook.com/photo.php?v=614420751934...

385 weeks ago @ - Resepi Sizzling Mee Ra... · 1 reply · +2 points

Salam,
Resepi yg. hang bawak mai
ikan keli aku makan elok la....kahkahkah...

385 weeks ago @ - Jumaat · 0 replies · +3 points

salam............hebat..
saling memperingati antara satu sama lain..
terbaik ....

Selalunya kalau kita berbicara lagu ni
x ramai akan mendekati kita.Malah kutukan yg dpt.

4 me u great la cik non.,,,..teruskan..

385 weeks ago @ - Boroi itu seksi??? · 0 replies · +2 points

Salam,

Kedarah pi lah apa pon x byk. membantu kalau
memanjang atas sofa tangkap lentok.
Tapi kalau beserta dgn. peluh kluar tiap2 hari..
tiru macam sy dok plan2 kayuh...tit top...
boroi x dak..lg macho ada....kahkahkah
sempoi cik non...great info..(tang keli gak nak selit)hahahaha