flipme

flipme

15p

10 comments posted · 0 followers · following 0

544 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Tekno episode 3 for de... · 0 replies · +2 points

Jeg ser ikke helt poenget med 1080p i denne typen programmer. Her funker det fint nok med 720p etter min mening. 1080p er derimot fint i filmer, drama serier, naturprogrammer e.l. hvor bildet faktisk har stor betydning for helhetsinntrykket.

546 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Videoløysinga har få... · 1 reply · +1 points

Hva slags software bruker dere for å convertere til .mp4 filer som lar seg streame bra gjennom JWPlayer?

546 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - NRKs årsrapport for 2008 · 0 replies · +1 points

Det meste av fonter koster penger, akkurat som musikk. Du kan kjøpe fonten her: http://www.fontshop.com/fonts/downloads/monotype/...

546 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Intet fotballkaos på ... · 0 replies · +2 points

Jeg har en flunkende ny Mac med Silverlight installert. Når jeg tester TV2 sin gratisvideo og kjører den opp i fullskjerm så blir bildet ekstremt dårlig. Virker som om Silverlight ødelegger bildet når det skal vises i fullskjerm. Flickering og linjer, i tillegg til at bildet er overkomprimert på min 17mbit linje. Interface-knapper i Silverlight forsvinner, slutter å virke, og jeg må refreshe siden.. om og om igjen.

547 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Turportal fra NRK og D... · 0 replies · +1 points

548 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Intet fotballkaos på ... · 2 replies · +1 points

doh, skulle editere min forrige kommentar, men den forsvant. Ser ut til at jeg bommet litt.. de bruker Move ja, som forøvrig kan integreres i Flash, Silverlight og html. Fant en how to for linux-brukere her: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=679165&a...

548 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Merket for god design ... · 0 replies · +1 points

Alle de "store" fotografiene i websiden og forsidebildene i pdf (med unntak av magedanseren) er tatt av meg selv, designer fra byrået som gjorde rapporten (Apt.no). Magedanseren er knipset av Hilde som var innhouse designer i NRK på dette prosjektet. Bilder utover disse som er brukt i pdf skal være kreditert i denne.

548 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Intet fotballkaos på ... · 1 reply · +1 points

Det er helt utrolig at TV2 som har holdt på med web-tv i så mange år ikke klarer å komme opp med en fungerende løsning. Å fortsatt kjøre på med window media drm i disse dager er for meg et mysterium! All cred til VG i denne omgang som virkelig har gjort en del bra grep! Eneste er at jeg håper de setter opp kvaliteten på streamen etterhvert!

549 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Bittorrent · 0 replies · +1 points

Jeg skulle gjerne sett Beat for Beat og Landeplage lagt ut! Skulle gjerne hatt alt av Beat for Beat! Hvordan kan jeg få se dette? Jeg har flere eksemplarer av DVDen, men den mangler jo veldig mye av det bra! Det som er på NettTV forsvinner jo så fort, også er det fryktelig dårlig kvalitet på lyden der!

549 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - NRK setter opp sin ege... · 2 replies · +1 points

Ja, det er sikkert ganske mye enklere for NRK med en slik workflow så lenge kanalene deres fortsatt ikke har gått over på HD, men får håpe de legger ut HD så fort de begynner å produsere/sende dette.